- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

În octombrie, un nou spital va fi inaugurat în Pipera. Afaceristul Ovidiu Palea, fondatorul Nord-Provita, despre noua afacere de familie: „Reprezintă o investiţie de 30 mil. de euro”

28 Sep, 10:48 • Cornel Ghimeșan
Grupul Nord (fostul Provița) a investit aproximativ 30 de milioane de euro în construcția și amenajarea noului spital care va fi deschis în luna octombrie a acestui an. Noul spital va fi dotat cu aproximativ 110 paturi.
În octombrie, un nou spital va fi inaugurat în Pipera. Afaceristul Ovidiu Palea, fondatorul Nord-Provita, despre noua afacere de familie: „Reprezintă o investiţie de 30 mil. de euro”

Medicul Ovidiu Palea a demarat aceasta inițiativă de a construi un nou spital în Pipera tocmai din cauza faptului că cererea este foart mare. Investiția își spune cuvântul, în special pentru că deține opt săli de operație, dar și 110 paturi.

„Spitalul pe care îl avem în construcţie în Bucureşti reprezintă un proiect foarte ambiţios, care s-a născut din evoluţia naturală organică a grupului şi din faptul că unitatea actuală nu mai face faţă cererii. Unitatea are 20.000 mp şi reprezintă o investiţie de 30 mil. de euro, care cuprinde opt săli de operaţii.”, a comunicat pentru ZF Health and Pharma Ovidiu Palea.

Ovidiu Palea
Ovidiu Palea

Vezi și: https://www.dailybusiness.ro/stiri-interne/trei-proiecte-propuse-de-administratia-spitalelor-bucuresti-au-fost-aprobate-prin-pnrr-nicusor-dan-anunta-ce-vizeaza-fiecare-proiect-in-parte-365952/

Pe ce este concentrat noul spital inaugurat de către Ovidiu Palea?

În ultimele două decenii, drumul afacerii familie Palea a fost orientat către domeniul medical. Spitalul inaugurat de către Grupul Nord se va concentra asupra chirurgiei cardiace, intervenționale și asupra cardiologiei de top. Mai mult decât atât, instituția medicală va fi dotată și în dorecția oncologică, care dispune de o acoperire mare, de la tratament chimio până la intervenția chirugicală, conform celoor comunicate pentru ZF.

Vezi și: https://www.zf.ro/companii/ovidiu-palea-fondatorul-nord-provita-deschidem-spitalul-nou-din-22138881

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult