- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Amenda usturătoare primită de un tânăr care aștepta la drive-thru McDonald’s. Explicația polițistului

26 May, 11:21 • Adrian Popovici
Un tânăr a primit o amendată de 424 dolari în timp ce stătea la drive-thru McDonald’s. Polițistul care l-a sancionat explică că acesta stătea pe telefon în timp ce conducea.
Amenda usturătoare primită de un tânăr care aștepta la drive-thru McDonald’s. Explicația polițistului

Un tânăr din Saskatoon, Canada, a plecat cu un gust amar de la McDonald’s, acolo unde a ajuns pentru a-și primi un meniu gratuit prin aplicația celebrului lanț de restaurante fast food. În loc să se bucure de masa dorită, Mason Prima s-a ales cu o amendă usturătoare de 424 de dolari, în urma unei greșeli aparent minore, arată The Mirror.

Mason Prima se îndrepta către drive-thru-ul unui restaurant McDonald’s pentru a-și plasa comanda. În timp ce rula încet cu mașina, tânărul își folosea telefonul mobil pentru a introduce un cod în aplicația lanțului, necesar pentru a primi un meniu gratuit. În acel moment, un polițist pe motocicletă a observat că tânărul folosea telefonul în timp ce conducea și l-a oprit.

Polițistul i-a explicat tânărului că utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii, chiar și la viteze foarte mici ca cele de la coada pentru drive-thru, este ilegală și i-a aplicat o amendă de 424 de dolari. Mason Prima a fost surprins de acest deznodământ, explicând că intenționa doar să-și ridice comandă și  că mașina lui abia se mișca.

Te-ar putea interesa și: Cât câștigă, lunar, un angajat la McDonald’s. Banii oferiți de compania care face frecvent angajări

Drive-thru McDonald’s
Drive-thru McDonald’s

Ce spune tânărul amendat la coadă la McDonald’s?

„Abia mă mișcam. Deschid aplicația și mă uit la oglinda retrovizoare și văd un polițist pe motocicletă în spatele meu. Merg și îi arăt că sunt în aplicația mea McDonald’s încărcând codul pentru a primi o comandă gratuită. Încercam doar să obțin o masă gratuită, dar s-a dovedit a fi un prânz foarte scump. Nu aveam piciorul pe accelerație sau pe frână. Abia se mișcă”, a povestit Mason Prima, tânărul amendat de polițist cu 424 de dolari,

Nemulțumit de amenda primită, Mason Prima a decis să conteste sancțiunea în instanță. Cazul este încă pe masa judecătorilor, iar tânărul speră să obțină o reducere a amenzii sau chiar anularea acesteia. Între timp, experiența este un avertisment pentru toți șoferii despre riscurile folosirii telefonului la volan, indiferent de circumstanțe.

Vizitele la McDonald’s sunt de obicei o experiență plăcută. Cu toate acestea, experiența lui Mason Prima ne reamintește că siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.

Citește și: Românii, mari consumatori de hamburgeri şi cheeseburgeri de la McDonald’s. Încasările companiei au crescut, în primul semestru din 2023, cu 22% faţă de perioada similară a anului 2022

Tags: