- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Angajata care primea 190.000 de dolari fără să muncească. Totul se întâmpla la compania lui Mark Zuckerberg

04 Apr, 17:54 • Lupu Alexandra
O fostă angajată la Meta face dezvăluiri mai puțin întâlnite despre compania lui Mark Zuckerberg. Concret, femeia spune că a fost plătită cu o sumă uriașă luni de zile, totul fără să miște un deget pentru a munci. Iată cum se explică.
Angajata care primea 190.000 de dolari fără să muncească. Totul se întâmpla la compania lui Mark Zuckerberg

O fostă angajată a lui Mark Zuckerberg face dezvăluirile la care nu multe persoane se așteptau. Concret, femeia a povestit pe rețelele sociale că a muncit câteva luni la Meta, fiind plătită fără a lucra în adevăratul sens al cuvântului, relatează digi24.ro.

Angajata care încasa salariul fără să muncească

Fosta angajată a povestit pe rețelele sociale că a muncit câteva luni la Meta. Salariata spune pe TikTok că încasa suma extraordinară de 190.000 de dolari, dar cu toate acestea, nu mișca niciun deget pentru a lucra. Femeia declară că a început activitatea la Meta în septembrie 2021, la departamentul de recrutări. Așadar, angajata lucra pentru Zuckerberg încă de dinainte ca reprezentantul să înceapă să dea afară mii de angajați de pe statul de plată.

Angajata precizează că, în calitate de recrutor, în perioada în care activa profesional la Meta, nu a angajat pe nimeni în primul an. Femeia spune că, în ciuda acestui fapt, existau multe ședințe cu întreaga echipă, pe care nu și le explica. Timpul liber pe care îl avea chiar în timpul programului de muncă îl folosea pentru a învăța.

Citește și despre următorul subiect: Utilizatorii Facebook vor plăti pentru anumite servicii. Mark Zuckerberg: „11,99 dolari/lună pentru web sau 14,99 dolari/lună pentru iOS”

„Am lucrat la Meta ca recrutor. Nu era de așteptat să angajăm pe nimeni în primele șase luni, nici măcar în primul an. Asta m-a uluit. Deci ce făceam toată ziua?

Învățam. Iar partea cea mai ciudată este că am avut o mulțime de întâlniri de echipă. De ce ne întâlnim? Nu angajăm pe nimeni”, spune femeia pe TikTok.

Maddie Macho a precizat în rețelele sociale că nu mai lucrează la Meta. Așa cum afirmă angajata, a fost concediată în februarie 2022. Între timp, situația de la compania lui Mark Zuckerberg nu este aceeași ca în perioada în care salariata povestea că nu avea cu ce activități să-și ocupe timpul la locul de muncă.

Maddie Macho, angajata de la Meta
Maddie Macho, angajata de la Meta

La ora actuală, așa cum arată ultimele informații, Mark Zuckerberg s-a apucat să facă angajări pe bandă rulantă. Mai exact, reprezentantul a confirmat că vor exista 10.000 posturi disponibile în următoarea perioadă. Cu toate acestea, multe persoane au avut de suferit în momentul în care au avut loc concedierile masive, printre care și un român. Victor Micu s-a trezit de pe o zi pe alta fără job, fără să primească o explicație.

„Peste noapte, miercuri dimineaţă m-am trezit cu un mail la şase dimineaţa care explica frumos care este situaţia şi în acelaşi timp cu tot accesul la muncă întrerupt.

Nu-mi explic care a fost logica din spatele alegerilor”, a explicat Victor Micu, business consultant la Meta.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: În spatele concedierilor Meta sunt destine. Cazul unui român din New York care s-a trezit concediat de Mark Zuckerberg