- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Utilizatorii Facebook vor plăti pentru anumite servicii. Mark Zuckerberg: „11,99 dolari/lună pentru web sau 14,99 dolari/lună pentru iOS”

20 Feb, 12:24 • Bumbeneci Diana
Mark Zuckerberg anunță că anumite servicii Facebook vor fi contra cost. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă ai nevoie de noile funcții dezvoltate în aplicație.
Utilizatorii Facebook vor plăti pentru anumite servicii. Mark Zuckerberg: „11,99 dolari/lună pentru web sau 14,99 dolari/lună pentru iOS”

Mark Zuckerberg, fondatorul și conducătorul Meta, anunță că anumite servicii vor fi plătite pe viitor. Acesta a anunțat introducerea pe Facebook a unui serviciu pe bază de abonament, intitulat Meta Verified. Serviciul este destul de asemănător cu abonamentul Blue conceput de Elon Musk pentru Twitter, însă mai scump, anunță Profit.

Servicii plătite la Facebook

Conform lui Zuckerberg, Meta Verified va fi marcat de asemenea printr-o bifă albastră. Este vorba despre o bifă care permite verificarea contului general cu un act de identitate guvernamental.  Prin noua schimbare implementată de Zuckerberg se oferă protecție suplimentară față de conturile-clonă și dă acces direct la serviciul de relații cu clienții.

Citește și: Profiturile Meta raportează o scădere fără precedent. Facebook, Instagram, WhatsApp – în cădere liberă

Facebook
Facebook

„Noua funcție este despre sporirea autenticității și securității serviciilor noastre. Prețul Meta Verified pleacă de la 11,99 dolari/lună pentru web sau 14,99 dolari/lună pentru iOS. Îl vom lansa în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și curând și în alte țări”, a spus șeful Meta.

Potrivit sursei citate, Twitter Blue costă 8 dolari pe web și 11 dolari pe iPhone și Android. Schimbarea de preț vine din comisionul pe care Apple și Google îl opresc din tranzacțiile realizate pe propriile platforme.

Așa cum s-a anunțat pe sursa citată și în prima zi a lunii, au fost publicate o serie de indicații privind intenția Meta de a lansa un serviciu asemănător cu Twitter Blue, prin care utilizatorii să obțină o bifă albastră dacă plătesc un abonament lunar, au apărut mai demult.

Facebook a ajuns în trimestrul întâi din 2022 la 1,96 miliarde de utilizatori care accesează reţeaua socială în fiecare zi, a anunţat compania deţinută de Meta. Cifra reprezintă o creştere cu 1,6% faţă de trimestrul anterior și arată o ascensiune continuă a companiei.

Te mai poate interesa și: Ultimă oră! Tentativa de asasinat asupra președintelui Macron, rezolvată de autorități

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult