- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Auchan aduce produse originale la prețuri accesibile! Un nou magazin va fi deschis în Rusia

10 Mar, 09:15 • Constantin Cristina
Retailerul francez Auchan pregătește o serie întreagă de produse originale Auchan. Noul magazin va fi deschis în Rusia, în ciuda că trupele Moscovei au invadat Ucraina.
Auchan aduce produse originale la prețuri accesibile! Un nou magazin va fi deschis în Rusia

Marca Auchan dorește să deschidă un nou magazin „My Auchan” care va oferi un sortiment aparte de 900 de produse, cu un procent de 90% vor fi produse originale sub denumirea proprie Auchan, a transmis Agerpres.

Citește și: Salarii Auchan 2023. Câți bani primește un casier relocat de la casele de marcat desființate. Tichete de masă în valoare de 400 de lei

Ucraina nu a fost de acord cu decizia companiei de a deschide un nou magazin Auchan și a cerut interzicerea lanțului francez de magazine, iar alte mari companii, mai exact McDonald’s și Nike au părăsit piața.

Auchan, un nou magazin în Rusia
Auchan, un nou magazin în Rusia

Auchan și-a propus să aducă în Rusia produse de calitate marcă proprie și să le vândă la prețuri accesibile pentru populația rusă. În acest moment, Auchan are aproximativ 30.000 de angajați, 231 de magazine, inclusiv afaceri online în Rusia.

Auchan rămâne în Rusia, dar respinge acuzațiile

Retailul francez a fost acuzat într-o investigație realizată de publicația Le Monde și de grupurile de presă BellingCat și The Insider, că Auchan ar fi venit în sprijinul Moscovei cu produse în scop umanitar.

Compania a respins imediat aceste acuzații și a declarat că magazinele deschise în Rusia au scopul de a oferi hrană și nu se implică în niciun fel de asistență voluntară.

„Auchan Retail este extrem de surprins de aceste acuzații, care nu sunt în niciun caz coroborate cu realitatea anchetei sale interne, care confirmă respectarea strictă a reglementărilor în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă.

Alte articole: Auchan reacționează în fața propunerii PSD. Părerea companiei despre introducerea taxelor pe casele de marcat automate. „Prioritatea companiei noastre este reflectarea corectă a realității”