- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un chinez cucerește Occidentul. A discutat cu Elon Musk pentru o mare lovitură în business

13 Oct, 18:40 • Cornel Ghimeșan
Cei mai importanți oameni de business din industria tech pregătesc investiții majore. Elon Musk, fondatorul Tesla și Changpeng Zhao, CEO-ul Binance, vor să revoluționeze Twitter. 
Un chinez cucerește Occidentul. A discutat cu Elon Musk pentru o mare lovitură în business

Miliardarul de la Tesla și Space X ar urma să plătească la finalul acestui an peste 40 de miliarde de dolari pentru achiziționarea Twitter, în cele din urmă. La începutul lui 2022, o instanță din Delaware a decis că sud-africanul și Twitter să se înțeleagă până pe 28 octombrie.

Dacă Elon Musk va cumpăra Twitter, una dintre cele mai populare platforme din social media va trece la următorul nivel. Afaceristul chinez Changpeng Zhao e pregătit să facă o injecție de capital în valoare de 500 de milioane de dolari, în primă fază, anunță presa internațională.

„Ne-am uitat la o mulțime de creditori în ultimele luni, deoarece acolo sunt toate problemele”, a declarat Changpeng Zhao.

Șeful de la Binance este ferm convins că platforma pe care o deține va depăși cu brio perioada de criză și va înregistra profituri colosale, pe termen mediu și lung. De asemenea, el are mare încredere și într-o revigorare a NTF-urilor.

„NFT-urile sunt mult mai mult decât vânzarea de imagini cu maimuțe”, a avertizat Zhao.

Afaceristul are în plan să facă mai multe investiții în Occident, în diverse domenii, inclusiv media. El își dorește să investească 200 de milioane de dolari în trustul Forbes.

 

Binance, un business creat de un chinez. Deține monopolul în zona crypto

 

Binance este o companie fondată în anul 2017, care a crescut puternic, de la an la an, în contextul în care piața crypto a cunoscut o explozie a numărului de investitori, în ultimii doi-trei ani. Șansele ca industria să se dezvolte în aceeași notă sunt consistente, crede cel mai popular investitor crypto din România, Mihai Daniel.

„Vreau să vă vorbesc despre oportunitățile unei generații. Sunt oamenii care au intrat în industria crypto din 2014-2016. Cei de dinainte erau oameni încadrați ‘cu probleme la cap’. Și eu mă încadram acolo, discutam cu prietenii mei și le spuneam să ia Bitcoin, pentru că e afacere.

Fac această paralelă pentru că în perioada următoare sunt șanse să mai scadă piața și ne vom întâlni cu niște oportunități incredibile, pe care poți să le ai o dată la 10-20 de ani sau o dată în viață.

Când mă uit la Polkadot, fiecare investiție de 100 de dolari, pentru mine înseamnă 1.000 de dolari (n.r. – venit). Cei 900 de dolari care sunt în plus, sunt plata pentru răbdare, pentru calm și inspirație. Eu sunt 100% sigur că DOT (n.r. – Polkadot) va ajunge la peste 50 de dolari, din nou, în următorul ciclu”, a declarat Mihai Daniel, într-unul dintre vlogurile sale, citat de România TV.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult