- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Care va fi destinul dozelor de bere de 75 de milioane de euro irosite la Campionatul Mondial 2022 din Qatar?

22 Nov, 14:26 • Cornel Ghimeșan
Odată cu decizia Qatarului de a interzice consumul de alcool pe stadioanele unde se desfășoară Camionatul Mondial 2022, bere în valoare de 75 de milioane de euro va rămâne necnsumată! Află decizia companiei Budweiser!
Care va fi destinul dozelor de bere de 75 de milioane de euro irosite la Campionatul Mondial 2022 din Qatar?

Cu doar 2 zile înainte de starul Cupei Mondiale Qatar 2022, organizatorii au anunțat că băuturile alcoolice vor fi interzise pe stadioane pe tot parcursul campionatului. Sponsorul FIFA, producător de bere, pregătise stocuri uriașe de băuturi, iar acum nu mai are ce face cu ele.

Care va fi destinul dozelor de bere de 75 de milioane de euro irosite la Campionatul Mondial 2022 din Qatar?
Alte articole: Nemții pot primii până la 150.000 de euro de la guvernul din Germania pentru achiziționarea sau renovarea unei case

Budweiser, unul dintre cei mai mari producători de bere în privința vânzărilor în 2021, avea un contract de 75 de milioane de euro cu statul Qatar, însă dozele trimise cu ocazia turneului final nu vor putea fi folosite. Comercializarea alcoolului este permisă doar în fan zone-uri. Acolo fiecare fan își poate procura maximum 4 recipeinte, pentru suma de 15 euro.

La cine va ajunge berea?

Care va fi destinul dozelor de bere de 75 de milioane de euro irosite la Campionatul Mondial 2022 din Qatar?După ce a aflat de decizia luată în Qatar vineri, cu două zile înainte de startul CM Qatar 2022, producătorul a decis ce va face cu dozele trimise în Qatar: le va oferi câștigătoarei turneului final, scrie Budweiser.

„O nouă zi, un nou tweet. Echipa câștigătoare va primi berile. Cine se va impune?”, a fost anunțul companiei, pe pagina oficială de Twitter, în care a postat o fotografie cu un depozit plin cu bere.

Toată berea pregătită de acest producător pentru Cupa Mondială 2022 valora în jur de 75 de milioane de euro, iar Budweiser va da FIFA în judecată pentru încălcarea contractului semnat și pentru recuperarea sumelor investite.

Citește și: Dacian Cioloş, despre aderarea la Schengen: „Mă aşteptam ca Olanda să-şi caute aliaţi. Mă aştept ca PNL şi PSD să facă aceleaşi demersuri pe lângă familiile lor politice europene”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult