- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Casa de 600.000 de euro care nu-și găsește cumpărător. Vedetele aleg să-și filmeze videoclipurile în această locație

27 Feb, 09:23 • Fundeanu Madalina
Casa de 600.000 de euro pe care nimeni nu vrea s-o cumpere. Chiar dacă din exterior arată ca o casă normală, în interior fiecare cameră e pictată în culori vii, în diferite modele.
Casa de 600.000 de euro care nu-și găsește cumpărător. Vedetele aleg să-și filmeze videoclipurile în această locație

O femeie din Marea Britanie a cumpărat acum 40 de ani o casă modestă, cu suma de 35.000 de euro şi, între timp, i-a crescut valoarea până la aproximativ 600.000 de euro, dar în acest nimeni nu mai dorește s-o cumpere. Cu toate acestea, vedetele vor să-şi filmeze videoclipuri acolo, relatează Gândul.ro.

Casa de 600.000 de euro pe care nimeni nu vrea s-o cumpere

Mary Rose Young, din Lydney, Gloucestershire, a cumpărat în anul 1987 o casă normală, modestă, pentru suma de doar 35.000 de euro. De atunci, femeia – care este designer ceramic – şi-a personalizat locuinţa, după propriul stil, și chiar dacă din exterior arată tot ca o casă normală, în interior fiecare cameră e pictată în culori vii, în diferite modele.

Cu toate acestea, vedetele vor să-şi filmeze clipurile acolo, dar se pare că oamenii simpli nu vor să se mute în ea. Femeia spune că şi-a „modelat” locuința după stilul şi personalitatea sa şi a gândit tot conceptul ca „o casă de distracţie pentru adulţi”.

Citește și: Destinaţiile de vară preferate de turiștii români. S-au înregistrat 4,5 milioane de vizite în Bulgaria, Grecia şi Turcia, anul trecut

Casa de 600.000 pe care nimeni nu vrea s-o cumpere
Casa de 600.000 pe care nimeni nu vrea s-o cumpere

Nici nu vrea să audă să refacă designul interior şi să readucă la forma inițială locuința.

„Îmi iubesc casa. Sunt o persoană colorată, am părul roz, aşa sunt eu. Am făcut această locuință în jurul vieţii mele”, a declarat femeia pentru The Sun.

Mary a vrut să vândă locuința, dar nimeni nu a vrut s-o cumpere. Experţii în imobiliare au fost chemaţi să evalueze imobilul și au estimat-o la valoarea de aproximativ 600.000 de euro.

După ce a postat numeroase anunţuri, doar o singură persoană s-a arătat interesată, dar după o scurtă vizionare s-a răzgândit şi nu a mai cumpărat-o.

Pe de altă parte, după ce povestea casei a devenit publică, oameni din întreaga lumea s-au arătat interesați să viziteze locuinţa, iar unele vedete au vrut chiar să-şi filmeze unele videoclipuri acolo.

Proprietara nu şi-a pierdut speranţa ca va putea vinde casa, la un moment dat, şi nici încrederea în investiţia făcută.

„Casa asta ar trebui să te facă să te simţi ca un copil care intră într-un magazin de dulciuri. Vreau ca oamenii să simtă că şi ca adult te poţi distra şi poţi păstra acea bucurie de a fi copil”, a mai spus femeia.

Vezi și: O nouă obligație a băncilor. Din 2025, transferurile bancare în euro în toate țările UE se vor face instant și fără comisioane speciale