- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Câștigul de la loto s-a dus pe apa sâmbetei! Cum a reușit un cuplu să piardă toți banii înainte să intre în posesia lor

22 May, 21:35 • Alexe Raluca
Un cuplu a câștigat 650.000 de lire sterline la loterie, însă nu au ajuns să se bucure de vreun ban. Motivul pentru care au pierdut suma colosală este unul ridicol.
Câștigul de la loto s-a dus pe apa sâmbetei! Cum a reușit un cuplu să piardă toți banii înainte să intre în posesia lor

Nareerat Phanphamorn și soțul ei, Kiat Liamsuwan, au pierdut toți banii câștigați la loto după ce, spun ei, nu au răspuns la telefon.

Citește și: A câștigat la loto 1,35 miliarde de dolari și a fost dat în judecată de propria familie. Motivul de care este acuzat

Câștigul de la loto s-a dus pe apa sâmbetei

Femeia în vârstă de 37 de ani, din Thailanda, a explicat cum soțul ei cumpărase biletele online în septembrie și așteptau livrarea acestora. Cuplul a mers chiar și la un templu pentru a se ruga să ghicească numerele ce le pot aduce noroc, potrivit The Sun.

Niciunuia nu i-a venit să creadă că rugăciunile le-au fost ascultate și că au câștigat jackpotul de 30 de milioane de bahți. Numerele pe care au ales să le pună pe bilet erau câștigătoare, însă ei încă așteptau ca biletele să fie livrate. Din păcate, banii nu au ajuns la ei, astfel că au sunat la loterie și au cerut explicații.

Vestea nu le-a fost deloc pe plac celor doi. De la loterie li s-a spus că premiul nu va ajunge la ei deoarece Kiat nu a răspuns la telefon când a fost sunat. Bărbatul și-a verificat istoricul apelurilor pierdute și nu a găsit nimic, ridicând întrebarea dacă nu cumva cei de la loterie au făcut asta intenționat. Totuși, deși încă nu plătise biletele pentru că solicitase ramburs, nu era sigur dacă are dreptul la ele. Cuplul nu a mai avut ce să facă decât să depună o plângere pe adresa loteriei.

Loteria a anunțat ulterior pe Facebook că livratorul nu a lăsat biletele la Kiat deoarece nu a răspuns la telefon în timpul livrării. Acesta a adăugat că, deoarece nu a putut lua banii de la cei doi, biletele au fost returnate.

Citește și: Cum să câștigi la Loto. Trucuri de la matematicieni de renume. Ce sunt numerele „fierbinți”, „reci” și „restante”

Tags: