- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ce salariu are un șofer român de Uber în Spania. Tânărul le-a demonstrat curioșilor că sumele sunt reale: „Banii mei curați”

30 Sep, 19:16 • Alexe Raluca
Un tânăr șofer de Uber din Spania le-a arătat curioșilor cu ce sumă de bani ajunge acasă, la final de săptămână. În timp ce unii consideră că suma este considerabilă, alții privesc cu suspiciune „salariul” obținut astfel.
Ce salariu are un șofer român de Uber în Spania. Tânărul le-a demonstrat curioșilor că sumele sunt reale: „Banii mei curați”

Un tânăr român plecat la muncă în Spania a decis să-și împărtășească experiența din străinătate cu internauții. Bărbatul le-a spus curioșilor că veniturile sale obținute ca șofer de Uber nu sunt deloc de neglijat. Ba chiar a surprins cu sumele câștigate.

Citește și: Ireal! Un clujean a fost dat peste cap de cât costa o cursă Uber de la aeroport până în oraș! Suma este de-a dreptul exorbitantă

Cât câștigă un șofer român de Uber în străinătate

Utilizatorii rețelei de socializare TikTok au pornit un nou trend privind veniturile obținute ca șofer de Uber în Spania. Un tânăr care a ales calea străinătății pentru a face rost de mai mulți bani ca acasă le-a arătat și explicat curioșilor cum ajunge un șofer de ride sharing să câștige până la 450 de euro pe săptămână.

„Hai să vă număr banii pe care i-am câștigat în Spania într-o săptămână de luni până sâmbătă la ora unu după amiaza. Deci aceștia sunt banii făcuți în șase zile și înmulțiți voi cu patru: 450 înmulțit cu 4 vine 1800 de euro. Pentru cei care spun că în Spania nu se câștigă bani vreau să vă spun să vă gândiți de două ori. Gândiți-vă că banii ăștia sunt banii mei curați. Poate că am cheltuit undeva la 30 de euro pe motorină, dar mai mult nu am cheltuit. Banii ăștia îmi rămân mie curați”, a spus tânărul român pe TikTok.

@florin_720♬ Straine, Straine – Nicolae Guta

Comentariile utilizatorilor TikTok au început să apară rapid. Unii internauți au sugerat că această cifră impresionantă obținută din Uber ar trebui analizată în contextul costurilor de trai din Spania, în special al chiriei: „Depinde câtă chirie plătești, chiria este problema”, a comentat o persoană.

Videoclipul viral postat pe TikTok de către tânărul român a generat un interes sporit pentru oportunitățile de câștig în Spania, dar trebuie luate în considerare și aspectele legate de costurile de trai, potrivit Știri Diaspora. Acestea sunt diferite în funcție de țară, astfel că 1.800 de euro în Spania pot fi considerați mulți bani comparativ cu România. Este important de menționat că serviciile de taxi, precum Uber, pot oferi oportunități de câștig variabile în funcție de piața locală, numărul de ore lucrate și costurile asociate. Veniturile unui șofer Uber pot fi influențate și de cererea pentru servicii de transport în zona respectivă.

Citește și: Ai fost implicat într-un accident cu un taxi, Uber sau STB? Cum poți primi daune de milioane de euro

Tags: