- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Controversă istorică stârnită de un barman: Băuturile fără gheață au, sau nu, mai mult alcool?

07 Mar, 14:35 • Bumbeneci Diana
Un barman a reușit să stârnească adevărate discuții pe rețelele sociale. Întrebarea care i-a făcut curioși pe oameni are legătură cu băuturile alcoolice.
Controversă istorică stârnită de un barman: Băuturile fără gheață au, sau nu, mai mult alcool?

Atunci când mergi într-un bar, sau chiar când ai un loc de muncă în acel mediu, întâlnești tot felul de personaje și înveți rapid cum să le răspunzi atunci când nu se comport adecvat, scrie Mirror.co.uk, citat de ProTv. Ei bine, l-a fel s-a întâmplat și în cazul unui barman care s-a lovit de o situație complet neașteptată.

Reacția unui barman a stârnit zeci de controverse

Un barman a stârnit o adevărată controversă după ce a i-a spus unui client, care se aștepta să i se servească mai mult alcool în băutură, doar pentru că a cerut „fără gheață”, că situație nu stă chiar așa.

Vezi și: Incredibil! Acesta este locul superb din România în care poți cumpăra o casă cu doar 500 de euro

Jemima June, care este cunoscut pe TikTok sub numele de @jemimajune, a strâns peste 7 milioane de vizualizări după ce i-a amintit unui client că „fără gheață” nu înseamnă mai mult alcool.

Controverse majore create de un barman
Controverse majore create de un barman

În videoclipul publicat pe toate rețelele de socializare, clientul este auzit cerând un cocktail cu tequila fără gheață. După ce i s-a servit băutura, clientul repetă „fără gheață”, iar barmanul îi răspunde: „Nu este gheață în asta. Vrei un cocktail dublu cu tequila?”

Barmanul a continuat: „Doar pentru că spui „fără gheață” nu înseamnă că vei bea mai mult alcool. Dublu înseamnă că vei primi mai mult alcool”. Deși a fost calm, barmanul a fost acuzat că este „nepoliticos” cu clientul. Reacțiile din mediul online nu au încetat să apară.

Un utilizator a spus: „Dacă îl doare gâtul și de aceea nu cere gheață”. Un alt utilizator a spus: „Când literalmente nu vrei ca băutura să devină apoasă…

Cu toate acestea, alții cred că barmanul nu a greșit cu nimic, spunând că înțeleg ce încerca clientul să facă în această situație.

Un utilizator a spus: „Oamenii care spun că aveți o atitudine nepotrivită în mod clar nu au lucrat niciodată în industrie! Se întâmplă în mod constant și acești clienți trebuie să fie instruiți”.

Citește și: Se anunță schimbări la impozitarea muncii! Ministrul Finanțelor: „Ceea ce noi ne dorim este să creștem veniturile angajaților

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult