- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cum arată cea mai ieftină casă din lume. Oricine și-o poate permite

22 Aug, 12:28 • Cornel Ghimeșan
Achiziția unei case este visul multor oameni, dar din păcate nu toți își permit să facă acest lucru. De cele mai multe ori, cei care reușesc să-și cumpere o locuință sunt nevoiți să plătească sume mari de bani, iar unii se împrumută pe viață la bancă. Există însă și excepții. Mai exact, a fost identificată cea mai ieftină casă din lume.
Cum arată cea mai ieftină casă din lume. Oricine și-o poate permite

Cea mai ieftină casă din lume se află în orașul Pontiac, din statul american Michigan. Statele Unite ale Americii. Această proprietate a fost scoasă la vânzare pentru doar 1 dolar. În ciuda faptului că pare o glumă, oferta este cât se poate de serioasă și reală, scrie Cancan.

Cum arată cea mai ieftină casă din lume

Casa a fost construită în anul 1956, pe un teren de aproximativ 480 de metri pătrați. Locuința dispune de două dormitoare, o baie și o bucătărie destul de spațioasă. Casa se află într-o stare destul de avansată de degradare, astfel că viitorul proprietar va mai băga bani mulți în renovarea ei.

Citește și: Anunțul momentului despre ratele românilor. S-au ieftinit creditele ipotecare noi!

„Intră în casă și experimentează un carusel palpitant al emoțiilor, în timp ce descoperi fiecare colțișor care cerșește atingerea ta creativă. Acoperișul cu siguranță a avut și zile mai bune, dar hei, încă nu plouă în casă.”, a declarat agentul imobiliar Chris Hubel.

Citește și: Cea mai ieftină chirie din Spania. În ce localitate poți închiria o locuință cu doar 4,1 euro pe metru pătrat

În pozele făcute la exterior este prezentată doar partea din față a casei, a cărei verandă din beton și treptele sunt înconjurate de buruieni înalte.

În anul 2022, casa s-a vândut cu 4.092 de dolari. Cei interesați trebuie să se hotărască destul de rapid dacă o cumpără, mai exact până pe 23 august 2023.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult