- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Top 3 destinații de vacanță atipice, pe care nu trebuie să le ratezi în 2024

18 Apr, 23:51 • Stefan Simion
Grecia, Turcia, Spania și Italia, dar și destinații mai exotice precum Dubaiul încep să-și mai piardă din turiști. Și asta deoarece mulți oameni au început să se reorienteze către destinații mai puțin populare, mai putin frecventate de turiști, deci mai puțin aglomerate.
Top 3 destinații de vacanță atipice, pe care nu trebuie să le ratezi în 2024

Printre aceste destinații de vacanță mai puțin călcate de piciorul turistului se află Tallinn, Namibia sau Costa Rica. În  2024, tendința este vizitarea unor destinații subestimate până acum, potrivit Aleph News

Top 3 destinații de vacanță atipice: Tallinn

Capitala țării Estonia, Tallinn, este o destinație perfectă pentru cei care caută luxul vieții moderne, viața de noapte și, de ce nu, aventurile luxuriante, unde există și o parte a istoriei de care poate uităm după ce am terminat școala.

Tallinnul este prima destinație în momentul în care vrei să vizitezi Estonia. Orașul e suficient de mic ca să-l iei la pas.

Top 3 destinații de vacanță atipice: Namibia

Următoarea destinație de pe listă este Namibia, unde poți face Safari în Kenya, Botswana și Tanzania. Țărmuri oceanice, savane împădurite, câmpii inundate luxuriante – te poți bucura de toate.

Top 3 destinații de vacanță atipice: Costa Rica

Ultima, dar nu cea din urmă este Costa Rica. Această țară este ideală dacă vrei o experiență inedită și autentică. Poți închiria o furgonetă și te poți bucura de indepedență – desigur, trebuie să dai dovadă și de puțin curaj. Vei auzi sunetul elefanților și al leilor pe fundal, dar vei rămâne cu amintiri incredibile.

Citeste si Secretul despre cea mai populară destinație de vacanță a românilor. Agențiile nu vor să se știe: „Așa rămâneți fără bani!”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult