- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Vacanță la super-preț într-o destinație adorată de români. Cât costă să te cazezi o săptămână în perioada verii

07 Apr, 14:46 • Cornel Ghimeșan
Vine vara, iar românii au început deja să caute destinații de vacanță unde să-și petreacă concediul de vară din acest an.
Vacanță la super-preț într-o destinație adorată de români. Cât costă să te cazezi o săptămână în perioada verii

Vacanță la super-preț într-o destinație adorată de români. Plouă cu oferte în această perioadă, iar românii sunt foarte interesați să-și facă planuri de vacanță. O agenție de turism din țara noastră a anunțat lansarea unor zboruri directe de tip charter către o destinație îndrăgită de români: Cipru.

Citește și Concerte și evenimente colosale în minivacanța de 1 mai și Paște. Iată locurile în care te poți distra la maxim pe litoral

Vacanță la super-preț într-o destinație adorată de români

Zborurile vor fi disponibile între 7 iunie și 27 septembrie. Anunțul a fost făcut de agenție de turism la un eveniment la care au participat reprezentanți de la Ministerul de Turism al Republicii Cipru, de la Ambasada Republicii Cipru din România, cât și reprezentanți ai mai multor hoteluri partenere, de 4 și 5 stele.

Se va putea zbura către Cipru cu o frecvență săptămânală. Din 7 iunie, avioanele vor decola în fiecare zi de vineri. În plus, un pachet de vacanță care include transportul, dar și șapte nopți de cazare, începe de la 400 de euro.

„Anul trecut, anticipând interesul tot mai mare al românilor faţă de această destinaţie de vacanţă atât de populară din zona Mediteranei, numită şi Insula Afroditei, am făcut un mic test, cu câteva grupuri de clienţi. A fost un succes, astfel că am decis ca, din vara aceasta, să avem curse charter săptămânale către Larnaca. Din toamnă, plănuim chiar curse regulate de linie către Cipru, pentru că şi în zona de business există un mare interes, şi vom opera, prin AnimaWings, trei curse pe săptămână către această destinaţie”, a transmis CEO & preşedinte Christian Tour, Cristian Pandel.

Citește și România este iar în probleme! Datoria publică a țării noastre a spart borna de 800 miliarde de lei, peste 50% din PIB, la începutul anului 2024

Românii care vor să-și petreacă vacanța de vară în Cipru trebuie să știe că oferta avantajoasă pentru cursele de tip charter e valabilă în perioada 7 iunie – 27 septembrie. „Sperăm ca toate acestea să atragă interesul turiştilor noştri şi dragostea faţă de această insulă, iar în anii viitori să avem, de ce nu, şi mai multe curse directe către Cipru”, a mai explicat Cristian Pandel.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult