- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Donald Trump și-a lansat propria linie de încălțăminte sport! Cât costă adidașii aurii

19 Feb, 18:13 • Fundeanu Madalina
Donald Trump și-a lansat sâmbătă propria linie de încălțăminte sport! Adidașii aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduți la prețul de 400 de dolari!
Donald Trump și-a lansat propria linie de încălțăminte sport! Cât costă adidașii aurii

Fostul președinte Donald Trump și-a lansat sâmbătă propria linie de încălțăminte sport, la o zi după ce el și companiile sale au fost obligați de un judecător să plătească aproape 355 de milioane de dolari în procesul său civil de fraudă din New York, relatează CNN, citat de News.ro.

Noua linie de încălțăminte sport a lui Donald Trump

Fostul președinte american Donald Trump a lansat o linie de pantofi sport în cadrul unui eveniment organizat la Philadelphia.

Chiar dacă reacțiile publicului au fost mixte, oscilând între huiduieli și aplauze, fostul lider american a subliniat că plănuia să lanseze aceasta linie de încălțăminte de multă vreme.

Adidașii aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduți sub numele de „Never Surrender High-Tops” la prețul de 399 de dolari pe un nou site care vinde, de asemenea, apa de colonie și parfumul Victory47 marca Trump la prețul de 99 de dolari sticla. Trump ar fi cel de-al 47-lea președinte dacă va fi ales din nou, scrie sursa citată.

Ai mai putea fi interesat și de: Mesajul șocant pe care Donald Trump l-a transmis liderului unei țări NATO! „Nu o să vă protejez. I-aș încuraja pe ruși să facă ce vor. Trebuie să plătiți”

încălțăminte Donald Trump
încălțăminte Donald Trump

„Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, și cred că va fi un mare succes”, a spus Trump, care este tot mai aproape de nominalizarea republicană din 2024 și de o potențială revanșă cu președintele Joe Biden.

Până sâmbătă seară, stocul de pantofi sport în valoare de 399 de dolari a fost epuizat pe site. Existau 1.000 de perechi disponibile pentru cumpărare, potrivit site-ului.

Fostul președinte vinde, de asemenea, două versiuni de pantofi sport care au „T” și „45” pe părțile laterale la prețul de 199 de dolari, potrivit site-ului.

De asemenea, produsele sunt „mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Pantofii de sport Trump nu sunt proiectați, fabricați, distribuiți sau vânduți de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliații lor respectivi”. 45Footwear, LLC folosește numele, imaginea și asemănarea Trump în baza unui acord de licență.

Vezi mai multe știri: O băutură din România face senzație în Arabia Saudită! Este vândută în toate localurile high-class din țară