- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Incredibil! Cât costă un apartament de 100 mp, pe plajă, în Sicilia. Are două balcone și view către mare

19 Mar, 20:55 • stefan.vlad
Cât costă un apartament de 100 mp, pe plajă, în Sicilia. Cu siguranță, o să vi se pară ireal cât ați putea plăti pe o locuință aflată la malul mării și destul de spațioasă. Ei bine, este mult mai ieftină decât un apartament cu două camere în România. 
Incredibil! Cât costă un apartament de 100 mp, pe plajă, în Sicilia. Are două balcone și view către mare

Cât costă un apartament de 100 mp, pe plajă, în Sicilia. O astfel de locuință aflată chiar lângă vechiul port roman, pe strada Giovanni Falcone, de 110 mp, la etajul 2, costă… 52.000 de euro, iar dacă luăm în calcul frumusețea orașului Marsala și potențialul turistic, dat de poziționarea apartamentului, prețul este unul incredibil de mic.

Citește și: Românii, tot mai speriați de plecatul în străinătate pentru a munci: „Nu curge miere pe străzile din Italia”

Cât costă un apartament de 100 mp, pe plajă, în Sicilia

Cei care au pus anunțul pe un grup de profil de pe Facebook scriu că apartamentul se află în condiții excelente, având un living cu balcon și vedere la mare, o bucătărie cu încă un balcon de asemenea cu vedere la mare, o baie modernizată, un dormitor matrimonial și două camere pentru copii.

Mai mult, agentul oferă posibilitatea de a renova sau reamenaja apartamentul în funcție de nevoile clientului. Chiar dacă pare un vis frumos sau poate o înșelătorie, acest anunț este cât se poate de real.

Cât costă, de fapt, casele scoase la vânzare în Sicilia pentru un euro

Dacă te gândești să cumperi o casă de 1 euro în Italia, există costurile ascunse pe care ar trebui să le cunoști, dar trebuie să ţii cont și de câteva sfaturi despre cum să eviți și mai multe costuri suplimentare.

În primul rând,  proprietățile vândute în Italia cu doar un euro sunt în cele mai multe cazuri în stare proastă, chiar dărăpănate și, în consecință, necesită renovare. În plus, există taxe de plătit care variază de la un oraș la altul, legate de impozite pe dreptul de proprietate, planul de renovare şi de costurile notariale, scrie idealista.it.

Înainte de a cumpăra o casă de un euro în Italia, este necesar să știi că va trebui să plătești taxele pe proprietate menționate mai sus și taxe notariale, costuri contabile și costuri de renovare. De asemenea, vizitarea locației în care ești interesat să cumperi poate ajuta, cunoașterea zonei și a oamenilor care locuiesc acolo te va ajuta să nu investești în proiecte care ar putea veni ulterior ca o surpriză financiară. (Citește AICI mai multe detalii)