- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ireal. Șocul unei turiste atunci când a primit nota de plată într-un local de lângă Lacul Como din Italia. Pentru ce a fost nevoită să plătească nu mai puțin de 20 de euro

30 Mar, 18:30 • Bumbeneci Diana
O turistă a trăit șocul vieții atunci când a primit nota de plată. S-a întâmplat într-un mic local aflat la marginea lacului Como din Italia.
Ireal. Șocul unei turiste atunci când a primit nota de plată într-un local de lângă Lacul Como din Italia. Pentru ce a fost nevoită să plătească nu mai puțin de 20 de euro

O turistă care a vizitat la începutul acestei săptămâni lacul Como, în Italia, a crezut că nu vede bine atunci când a primit nota de plată pentru o cafea și o sticlă de apă pe care le-a comandat la un mic bar din zonă. Revoltată, și-a împărtășit experiența pe o rețea socială, anunță Digi24.

Notă de plată ireal de mare la lacul Como din Italia

Potrivit Corriere della Sera, turista se afla într-o excursie de o zi la lacul Como, atracție din nordul țării, în Lobardia, relativ aproape de Milano. A intrat într-un bar fără pretenții și a comandat o cafea și o apă plată.

La final a venit și nota de plată: 20 de euro. Femeia a avut un adevărat șoc atunci când a văzut.

„20 de euro pentru o cafea, suntem în Como sau în Capri (destinație de lux)?”, a scris ea revoltată.

Lacul Como - Italia
Lacul Como – Italia

Conform sursei citate anterior, în mod normal, o astfel de consumație la un bar chiar și cu pretenții din zona respectivă costă în cel mai pesismist scenariu în jur de 5 euro. Ei bine, acum, la lacul Como, consumația de acest gen costă însă 20 de euro deși este o sumă mult prea mare. Femeia a postat și bonul consumației, iar oamenii s-au declarat indignați. Se așteptau la o creștere a prețurilor odată cu deschiderea noului sezon turistic, dar nu chiar până la acest nivel.

Vezi și Locul în care se sistează alimentarea cu apă pe timpul nopții! Decizia a fost luată din cauza secetei severe

Consumație Lacul Como
Consumație Lacul Como

Lacul Como, o adevărată atracție turistică

Lacul Como, numit în antichitate: Lacus Larius este un lac situat în Lombardia, nordul Italiei, la o altitudine de 199 m, într-o depresiune înconjurată de munți de granit și calcar. Acesta se află la o distanță de aproximativ 45 km de Milano și este un real punct de atracție pentru turiștii din întreaga lume. Lacul Como, renumit lac glaciar aflat la poalele Alpilor, este considerat cea mai romantică destinație turistică din Italia.

Ai mai putea citi: Se întorc ninsorile în România! În plin sezon de primăvară, toată țara intră sub avertizare meteo

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult