- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Produsele care apar pe 1 martie în magazinele Lidl. Românii se vor bate pe oferte

28 Feb, 18:24 • Bumbeneci Diana
Pe 1 martie apar oferte record în magazinele Lidl. Prima zi de primăvară aduce cu ea o serie de produse la prețuri fără competiție.
Produsele care apar pe 1 martie în magazinele Lidl. Românii se vor bate pe oferte

Produsele de 1 martie care apar în magazinele Lidl România vor fi la prețuri ireal de mici. Lanțul nemțesc de magazine se așteaptă la mare aglomerație, deoarece ofertele sunt foarte bune, anunță Playtech.

Lidl începe luna martie cu oferte

Discounterul german Lidl face cu ocazia zilei de 1 martie mai multe reduceri la unele dintre produsele sale. Urmează reduceri de până la 30%.

Ai mai putea citi: Lidl dă lovitura fără precedent în România și investește aproape 50 de milioane de euro într-un depozit de 8 hectare. Investiția mamut a nemților va fi într-o locație complet neașteptată!

Așa cum se întâmplă săptămânal, Lidl România a anunțat mari reduceri de prețuri la unele dintre produsele sale. De data aceasta, produsele Lidl reduse intră la vânzare începând de miercuri, 1 martie 2023, în campania cu numele „În dar de 1 Martie”.

Cele mai multe reduceri vor fi de data aceasta la unele sortimente de prăjituri, bomboane, dulciuri, cafea, vinuri, vinuri spumante, flori, cam tot ce se cumpără de ziua mărțișorului.

Lidl
Lidl

În acest sens, cea mai mare reducere de preț, respectiv de 30% se înregistrează la vinul Busuioacă de Bohotin D.O.P., 0,75 L. care are un preț special de 8,99, în timp ce prețul normal este de 11,99 de lei. Și renumiții Biscuiți Cantuccini sunt reduși cu 27%, pachetul de 300 de grame costă acum 6,49 de lei, în timp ce prețul normal este de 8,99 lei.

Cei care își fac cumpărăturile de la Lidl, de 1 martie, vor găsi în magazine Selecții mini ciocolată mai ieftine cu 23%. Prețul redus al acestor bomboane este de 11,49 de lei, în timp ce prețul întreg este de 14,99 de lei.

În acest sens, magazinele Lidl mai pune în vânzare de 1 martie la rafturi Cafea Gold, bio-Bellarom. Sortimentul de cafea are un preț de 22%, având un preț de 26,99 de lei, punga având 500 de grame.

Vezi și: Alertă alimentară! Lidl restricționează vânzarea de roșii, ardei și castraveți

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult