- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Miliardarul Wolfgang Porsche divorțează la 79 ani. Motivul este unul incredibil. Totul ar avea legătura cu boala de care suferă Claudia

21 Mar, 17:35 • Lupu Alexandra
Wolfgang Porsche a anunțat că divorțează la vârsta de 79 ani. Presa tabloidă din Germania susține că despărțirea are legătură cu boala de care suferă Claudia.
Miliardarul Wolfgang Porsche divorțează la 79 ani. Motivul este unul incredibil. Totul ar avea legătura cu boala de care suferă Claudia

Wolfgang Porsche a inițiat divorțul față de soția lui. Primele informații din presa tabloidă din Germania arată că despărțirea are legătură cu boala de care suferă Claudia, așa cum confirmă digi24.ro.

Wolfgang Porsche divorțează la 79 ani

Presa tabloidă din Germania informează că Wolfgang Porsche divorțează la vârsta de 79 ani. Magnatul din domeniul auto era căsătorit din 2019 cu Claudia, în vârstă de 74 ani. Un purtător de cuvânt a confirmat informația pentru Spiegel, din care rezultă că acționarul majoritat al grupului Volkswagen are de gând să meargă pe un alt drum față de soția lui, fost profesor universitar și consilier de stat în Baden-Württemberg.

Cu toate acestea, până la ora actuală, Porsche nu a oferit declarații publice. Mai mult decât atât, purtătorul de cuvânt care a luat legătura cu Spiegel susține că magnatul din domeniul auto a cerut intimitate în fața acestei situații.

Citește și: Miliardarul a fost găsit mort în casă! A lăsat în urmă sa un imperiu financiar

„Wolfgang Porsche cere ca intimitatea soției sale și a lui să fie respectate”, precizează purtătorul de cuvânt.

Presa tabloidă din Germania susține că motivul despărțirii ar avea legătură cu boala de care suferă Claudia. Ultimele informații arată că miliardarului i-ar fi greu să mai trăiască alături de ea. În prezent, femeia locuiește împreună cu fiica ei și beneficiază de îngrijiri medicale și suport de la patru infirmiere.

Wolfgang Porsche divorțează la vârsta de 79 ani
Wolfgang Porsche divorțează la vârsta de 79 ani

Se pare că Porsche nu este singurul care face noi alegeri în viața personală. În timp ce miliardarul a anunțat că divorțează, un alt magnat, Rupert Murdoch, a confirmat că se va logodi la 92 ani cu Ann Lesley Smith. Proprietarul unui influent grup media se va căsători pentru a cincea oară cu fosta capelană a poliției din San Francisco.

Potrivit New York Post, cei doi s-au cunoscut în luna septembrie a anului trecut, la o scurtă perioadă după ce miliardarul american de origine australiană a încheiat divorțul față de fosta soție, la una dintre podgoriile californiene deținute de acesta. Ann Lesley Smith a spus „DA” în numele iubirii de ziua Sfântului Patrick, atunci când Murdoch și-a făcut curaj și a cerut-o de soție.

Vezi și: Miliardarul de 92 de ani care nu renunță să creadă în dragoste. Rupert Murdoch se căsătorește pentru a cincea oară: „M-am temut că mă voi îndrăgosti, dar am ştiut că asta va fi ultima dată pentru mine”