- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Netflix deschide un restaurant la finalul acestei luni. Clienții vor putea degusta preparatele bucătarilor de top din lume

16 Jun, 20:55 • Lupu Alexandra
Mari surprize. Netflix deschide un restaurant în Los Angeles.
Netflix deschide un restaurant la finalul acestei luni. Clienții vor putea degusta preparatele bucătarilor de top din lume

Vești uriașe pentru utilizatorii Netflix! Gigantul de streaming deschide un restaurant la finalul lunii, în Los Angeles, informează profit.ro.

Netflix deschide un restaurant

Netflix deschide un restaurant pe data de 30 iunie. Localul va fi poziționat în Los Angeles. El se va numi „Netflix Bites” și va prezenta creații ale bucătarilor de renume care apar în emisiunile disponibile pe serviciul de streaming, precum „Chef’s Table”, „Iron Chef”, „Is It Cake?” și „Drink Masters”.

Printre bucătarii participanți în emisiunile disponibile pe Netflix se numără cei cu stele Michelin Dominque Crenn și Curtis Stone. Maestrul fuziunii Est-Vest Ming Tsai și cofetarul Nadiya Hussain sunt prezenți, de asemenea, pe lista de invitați pentru restaurantul pop-up cu durată limitată.

Citește și despre: Gestul unui student care îl costă 480.000 de dolari. Restaurantul a suferit o scădere dramatică după ce imaginile cu băiatul au devenit virale

Pop-up-ul va fi deschis zilnic între orele 17:00 și 22:00. El se va afla în hotelul Short Stories din West Hollywood și clienții vor putea servi brunch în zilele de sâmbătă și duminică. La momentul actual, site-ul restaurantului Netflix Bites transmite să „reveniți în curând” pentru un meniu.

„A aduce dragostea mea pentru mâncare oamenilor din întreaga lume este una dintre cele mai mari emoții din viața mea, dar această experiență de la ecran la masă de a oferi fanilor o mostră din ceea ce se întâmplă în fața camerei este pur și simplu minunată”, a declarat Stone într-un comunicat.

Netflix
Netflix

Rezervările sunt deja deschise. Persoanele interesate trebuie să acceseze site-ul resy.com pentru a ocupa un loc. Pentru a finaliza rezervarea, clienții trebuie să depună un depozit nerambursabil de 25 de dolari de persoană. Suma menționată va fi folosită pentru factura finală a consumatorilor. Cu toate acestea, cine intenționează să se întâlnească cu bucătarii de renume, trebuie să afle că ei nu vor fi prezenți.

„Oricât de delicios ar fi, Netflix Bites este strict o oportunitate de a gusta din preparatele unice ale acestor bucătari!”, se arată pe site-ul restaurantului.

„Bucătarii nu vor fi la fața locului pentru a se întâlni și a saluta”, se relatează în continuare.

Citește și: McDonald’s a ajuns la borna 97, în România. Cel mai nou restaurant va fi deschis în județul Timiș