- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

McDonald’s a ajuns la borna 97, în România. Cel mai nou restaurant va fi deschis în județul Timiș

09 Jun, 18:16 • Stefan Simion
McDonald’s va deschide un nou restaurant, în România. Acesta va fi cel de-al 97-lea din țara noastră și va fi inaugurat în comuna Dumbrăvița, din județul Timiș. Totodată, va fi primul restaurant inaugurat de McDonald’s în acest an, pe teritoriul României. Investiția a fost de 12 milioane de lei și a creat 60 de locuri de muncă.
McDonald’s a ajuns la borna 97, în România. Cel mai nou restaurant va fi deschis în județul Timiș

McDonald’s, companie reprezentată în România de Premier Restaurants, va deschide un nou restaurant, cel cu numărul 97. Restaurantul va fi deschis în comuna Dumbrăvița. din județul Timiș. Acesta este primul restaurant inaugurat de McDonald’s în 2023, în România.

„Suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant McDonald’s, la Dumbrăvița. Este o investiție importantă, care ne aduce mai aproape de mulți consumatori din regiune și prin care susținem economia locală. Și suntem entuziasmați pentru viitor și pentru planurile de expansiune din acest an. Vom continua să inaugurăm restaurante moderne și să le oferim clienților noștri servicii și experiențe la cele mai înalte standarde”, a declarat Paul Drăgan, directorul general Premier Restaurants România, citat de economica.net.

Citește și  Record de viteză CFR! Calea ferată din România, unde trenul va circula cu 210 km/h

Noul restaurant tip Drive-Thru se află pe Strada Conac la intersecție cu Strada Barcelona, în Dumbrăvița. Restaurantul este dotat cu tehnologie de ultimă oră, atât pentru servire, cat și pentru ambianța din local. Printre facilități se află ecranele digitale de afișare a produselor, disponibile atât în restaurant, cât și pe aleea Drive-Thru, dar și kioskurile digitale de comandă.Kioskurile le oferă clienților opțiunea să achite contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, sau cash, la casa de marcat. Restaurantul se întinde pe o suprafață de 148 de mp și are o capacitate de peste 160 de locuri, atât la interior, cât și pe terasă.

Citește și  PROIECT: Se anulează Evaluarea Națională pentru elevii din clasa a 8-a/ Probele orale la Bacalaureat …

Cat de mare a fost investiția noul restaurant McDonald’s

Investiția în restaurantul de la Dumbravița a fost de 12 milioane de lei și a creat 60 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. Compania deșine 97 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 51 restaurante cu McDrive și 54 de cafenele McCafé. Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 175 de restaurante și are 9.000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult