- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Nu o să-ți vină să crezi ce a găsit o româncă într-o pâine dintr-un supermarket! „Este o mizerie…”

25 May, 18:43 • Fundeanu Madalina
O tânără din România a rămas surprinsă să vadă ce conține o pâine din SUA. Aceasta a discutat despre diferențele uriașe dintre țara noastră și Statele Unite.
Nu o să-ți vină să crezi ce a găsit o româncă într-o pâine dintr-un supermarket! „Este o mizerie...”

O româncă a cumpărat o pâine dintr-un supermarket din SUA și nu i-a venit să creadă ce a găsit! Tânăra a fost șocată de ce conținea, de fapt, produsul de panificație. Lista completă a ingredientelor pe care le conține pâinea cumpărată de românca din America poate fi găsită mai jos, potrivit știridiaspora.ro.

O tânără din România a rămas surprinsă să vadă ce conține o pâine cumpărată din SUA

O tânără din România, stabilită peste Ocean, a avut parte de un adevărat șoc atunci când a făcut pentru prima oară cumpărături într-un supermarket american. Ea a povestit pe pagina sa de TikTok ce experiențe a avut după ce a cunoscut stilul de alimentație, dar și cel cultural din State.

Videoclipul femeii a devenit imediat popular și a separat internetul în două tabere. Unii au apreciat sinceritatea tinerei, alții au spus că se găsesc magazine europene și există posibilitatea ca și în SUA să se mănânce produse ca în Europa.

Femeia este căsătorită de aproximativ 8 luni cu un american, drept pentru care a renunțat la viața din România pentru a trăi adevăratul vis american. Ea este de părere că toate alimentele care pot fi achiziționate din supermarketuri sunt prea dulci, iar o banală pâine conține peste 20 sau 30 de ingrediente.

În plus, aceasta a povestit și ce experiență a avut cu americanii atunci când le-a pregătit pentru prima oară dulciuri tradiționale românești.

Ai mai putea citi: De la lucrător în construcții la actor de renume mondial și guvernator în SUA. Din ce și-a câștigat Arnold Schwarzenegger primii bani. „Am fost milionar înainte de a face Terminator”

pâine din supermarket
pâine din supermarket

„Hello! După cum știți, sunt căsătorită în America de aproximativ 8 luni cu un american autentic și aș vrea să împărtășesc câteva lucruri pentru care susțin că România încă este foarte bine, din punct de vedere alimentar și din alte puncte de vedere. Sper să pot să trec puțin prin toate.

În primul rând, alimentația. În România, încă mai găsești etichete curate, cu ingrediente care nuți dăunează corpului. Vorbim despre produsele americane: să vă dau un exemplu, pâinea. Aici, pâinea are 20-30 de ingrediente. Am avut o pâine de-aici timp de o lună și nu s-a stricat, era moale și părea proaspătă.

Dulciurile și alte produse sunt îndulcite cu corn syrup, un zahăr artificial extrem de dăunător pentru organism. Este foarte dulce. De fiecare dată când îmi iau o cafea sau un ceai, trebuie să menționez să nu pună zahăr sau să pună mai puțin, pentru că gustul este făcut să fie foarte dulce.

De câte ori cumpăr ceva, e prea dulce. Când le fac prăjituri sau checuri românești, pentru ei nu sunt destul de dulci”, a povestit românca în videoclipul postat pe TikTok, potrivit sursei citate.

În plus, tânăra din România a discutat pe social media și despre preferința soțului ei pentru homeschooling, o practică frecvent întâlnită printre familiile creștine americane cu scopul de a evita sistemul educațional public. De asemenea, în legătură cu igiena și alimentația, tânăra a făcut o paralelă dintre curățenia din restaurantele fast-food americane și cele din România, precizând că multe din SUA sunt neîngrijite.

„Jonathan, soțul meu, ține foarte mult să avem homeschooling. Mulți copii americani creștini fac homeschooling, deoarece părinții nu vor să-și dea copiii la școlile publice. Aici, homeschooling-ul este o alternativă populară pentru educație.

La noi, până și McDonald’s-ul și fast-food-urile sunt foarte curate. Aici, am văzut multe restaurante de tip fast-food în care este o mizerie. Din acest motiv, nu mai sunt atrasă de acest tip de mâncare. Igiena lasă de dorit în multe locuri”, a mai spus românca.

Vezi și: Cum poate intra România în programul Visa Waiver. Visul de a călători liber în Statele Unite este pe cale să devină realitate