- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O femeie a mers călare pe un cal la McDonald’s ca să își cumpere cafea. Imaginile au devenit virale

23 Jul, 20:22 • Toma Anca
O femeie a mers călare pe un cal la McDonald's. Angajații unui restaurant din Australia au avut parte de o surpriză când au văzut o clientă care a venit la drive-thru și a comandat o cafea. Ea a filmat întregul moment, apoi l-a postat pe TikTok, imaginile devenind rapid virale.
O femeie a mers călare pe un cal la McDonald's ca să își cumpere cafea. Imaginile au devenit virale

O femeie a mers călare pe un cal la McDonald’s. Întâmplarea, devenită virală pe reţelele sociale, s-a petrecut la un McDonald’s din Yarrabilba, la sud de Brisbane, Australia. Imaginile o arată pe femeie care intră încrezătoare în drive-thru călare pe un cal Palomino care, spre surprinderea tuturor, a mers liniștit şi şi-a așteptat rândul la comandă.

O femeie a mers călare pe un cal la McDonald’s

După ce și-a revenit din șoc, personalul a onorat comanda de chai latte a clientei, care a declarat că simţea nevoia urgentă de o cafea. Cei doi, femeia și calul său, s-au îndreptat apoi spre ghișeul de ridicare a comenzii, unde unii angajați au mângâiat și filmat calul.

Internauții au reacționat imediat după apariția imaginilor și au felicitat-o pe femeie. „Le-ai făcut ziua mai frumoasă angajaţilor/ Ti-au dat şi câteva felii de mere şi pentru căluţ?/ Ce aventură frumoasă aţi avut/ Am încercat şi noi, dar ne-au refuzat comanda şi ne zis să plecăm/ Ce frumos, îmi aduce aminte de copilărie„, sunt doar câteva din comentarii.

@sme_centre We had to start somewhere, be patient with your beginners. Be sure that theybare feeling what you are coaching not just being taught to ride. Here at SME webteach through feel… I love what do.#horse #horses #horselife #equestrian #equestrianlife #quarterhorse #palomino #stockhorse #painthorse #gelding #free #mare #horsesoftiktok #horsesontiktok #horserider #horseriding #fyp #foryou #fypage #rider #horseriding #horserider #horsetrainer #horseridingcoach #horseridinglesson #kindness #compassion #care #feelings #feelgood #positivevibes #identity #therapy #woman #happy #moment #letitgo #letyourhairdown #liveyourbestlife ♬ Beautiful Memories – Lux-Inspira

Un purtător de cuvânt al restaurantului a precizat, însă, pentru Daily Mail Australia că ceea ce a făcut femeia este strict interzis, din motive de securitate.

Siguranța clienților noștri este prioritatea noastră principală. Avem reguli stricte de siguranță. Acest lucru nu este permis!” , a declarat purtătorul de cuvânt.

McDonald’s, cel mai bun loc de muncă din România în 2023

McDonald’s a primit certificarea „Best Place to Work”, fiind considerat cel mai bun loc de muncă din România datorită condiițiilor de muncă și a oportunităților de avansare pe care le oferă. Ce alte criterii au mai fost luate în considerare.

Mediul de lucru, procedurile interne, politicile de resurse umane implicarea socială, lucrul în echipă, dar și oportunitățile de dezvoltare la nivelul companiei au fost criteriile care au adus McDonald’s pe primul loc în topul angajatorilor din România.

Titlul „Best Place to Work” a fost acordat în luna mai a acestui an de autortiatea globală independentă Best Place to Work Program.

„McDonald’s a primit certificarea pentru „Best Place to Work” în România, în semn de recunoaștere a angajamentului companiei față de calitatea mediului de lucru a celor peste 5.400 de angajați la nivel național”, se arată într-un comunicat al companiei. (Citește AICI mai multe detali)