- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

McDonald’s lansează un meniu special pentru nunți! Cât trebuie să plătească mirii pentru pachetul diferit

05 Jul, 11:45 • Constantin Cristina
McDonald's face o schimbare istorică în meniu și lansează un pachet diferit pentru nunți. Iată cât costă noua idee.
McDonald's lansează un meniu special pentru nunți! Cât trebuie să plătească mirii pentru pachetul diferit

McDonald’s schimbă clasicul de la nunți și lansează noul meniu pentru nunți. Mai nou, gigantul fast-food a început să ofere servicii de catering pentru nunți, a transmis Thesun.

Citește și: McDonald’s a ajuns la borna 97, în România. Cel mai nou restaurant va fi deschis în județul Timiș

McDonald’s lansează un meniu special pentru nunți! Cât trebuie să plătească mirii pentru pachetul diferit

Meniul este potrivit pentru Gen Z, care nu mai ține cont de clasicul nunților, de la tradiții, până la mâncare și genul muzicii, iar noul meniu lansat de McDonald’s ar fi îndrăgit de tinerii din ziua de azi.

Prețul pentru noul meniu de nuntă McDonald’s este în valoare de 200 de euro și include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de Cjeeseburgeri și 100 de nuggets.

Mirii pot alege din cele două variante de meniuri, iar comanda minimă este de 200 de bucăți și însoțită de sloganul: „Make wedding moments unforgettable”.

Indonezia a fost prima țară unde s-a lansat pentru prima dată acest meniu, mai exact în orașul Jakarta și continuă să se extindă și în alte țări.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare la un cost suplimentar”, a declarat Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia.

„Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți într-un magazin McDonald’s, ci doar pentru mâncare, cum ar fi cateringul, cu prețuri începând de la 185 de lire sterline (216 euro), cu o achiziție minimă de 200 de produse”, a spus ea.

McDonald's
McDonald’s

Surprinza vine aici! În alte țări, precum Hong Kong, restaurant McDonald’s a fost chiar și local pentru nuntă, locul unde s-a ținut petrecerea. Meniul de nuntă poate include la cererea mirilor și baloane, tort, plăcintă cu mere.

Pachetul de bază „Happiness Party” costă doar 350 de euro și include închirierea locației pentru două ore, echipament audio, mâncare care costă cel mult 116 euro, precum și câteva decorațiuni.

Alte articole: Cu ce încearcă Rusia să înlocuiască marii retaileri? Care sunt variantele locale de Zara, H&M sau McDonald’s