- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O femeie din SUA a pierdut 12 milioane de dolari la loto după ce a aruncat biletul la gunoi

30 Oct, 22:22 • Bocioacă Bianca
O femeie din SUA a pierdut 12 milioane de dolari la loto după ce a aruncat biletul la gunoi, fără să verifice ce numere au fost extrase.
O femeie din  SUA a pierdut 12 milioane de dolari la loto după ce a aruncat biletul la gunoi

Pățania unei femei din New York, SUA. A pierdut 12 milioane de dolari la loto după ce a aruncat biletul. Janet Valianti a povestit abia recent întâmplarea care i-ar fi schimbat viața dacă acum 30 de ani era atentă.

Citește și: Un om al străzii a câștigat la Loto, dar nu poate ridica banii. Oamenii cer ajutorul autorităților

Cum a pierdut 12 milioane de dolari la loto

Femeia, în vârstă de 77 ani, a povestit pentru presa britanică că tocmai rămăsese văduvă și creștea singurp doi copii aflaț la vârsta adolescenței. Plătise pentru biletul la loto doar un dolar, iar în timp ce se pregătea să plece la o prietenă a aruncat biletul la gunoi convinsă că nu a câștigat, potrivit Observator News.

La scurt timp după ce a ajuns la prietena sa, o altă amică a sunat-o pentru a-i spune că numerele pe care ea le-a jucat au fost cele extrase. Loteria anunţa că biletul câştigător vine din Staten Island, iar în zilele următoare va fi identificat şi fericitul posesor al celor 12 milioane de dolari.

Janet s-a întors imediat acasă și a început să caute în pubela de gunoi. Doar că, o vecină i-a scos publea în fața curții pentru a fi ridicată de mașina de gunoi.

Citește și: Soţii sunt vinovați de salariile mici cu 23% ale nevestelor. Teoria banală care a adus unei economiste Premiul Nobel

Femeia i-a sunat pe cei de la loterie pentru a explica ce s-a întâmplat, dar aceștia au fost de neînduplecat. Au spus că fără a prezenta biletul fizic nu poate ridica premiul, iar camerele de supraveghere care atestă că Janet a fost în sediul unei sucursale a loteriei de unde a cumpărat bișetul nu este o probă clară.

Premiul în valoare de 12 milioane de dolari a fost cel mai mare premiu din istoria statului New York la acea vreme și a fost nerevendicat timp de un an, iar apoi banii au reintrat în visteria loteriei.