- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O refugiată din Ucraina s-a cuplat cu un milionar însurat, după ce a primit-o în casa lui. Acum, Mariia Polonchuk este o femeie de succes

30 Oct, 21:22 • stefan.vlad
O refugiată din Ucraina s-a cuplat cu un milionar însurat, după ce a primit-o în casa lui. Mariia Polonchuk, în vârstă de 40 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu un investitor și antreprenor din UK, Haakon Overli, de 53 de ani. Fostul soţ al femeii, Andrey Sheldunov, care încă locuiește în Kiev, a divorţat rapid, la scurt timp după ce relația lor a devenit publică.
O refugiată din Ucraina s-a cuplat cu un milionar însurat, după ce a primit-o în casa lui. Acum, Mariia Polonchuk este o femeie de succes

O refugiată din Ucraina s-a cuplat cu un milionar însurat. Mariia şi actualul partener, care e născut în Norvegia, s-au cuplat după ce ea și fiii ei au primit vize pentru a locui în casa lui de 3 milioane de lire sterline din Anglia. Anul trecut, bărbatul și-a luat noua parteneră și s-a mutat, lăsând-o în urmă pe soția lui, Imogen, și pe copii lor.

Citește și: Ministrul Muncii face un anunț de ultim moment! Refugiații din Ucraina vor beneficia în continuare de sprijinul României!

O refugiată din Ucraina s-a cuplat cu un milionar însurat

Mariia Polonchuk este acum o femeie de afaceri în Marea Britanie, autointitulându-se Masha Epshtein și co-fondând o afacere de design numită „Lon: Ltd” împreună cu fiul ei Gregory Sheldunov, în vârstă de 19 ani.

Compania a fost înființată în noiembrie anul trecut, cu un birou în Covent Garden din Londra, listând-o pe femeie ca unic director și coproprietar împreună cu fiul ei. Ea se descrie pe profilul ei ede LinkedIn, folosind numele de Masha Ephstein, ca un „designer și antreprenor” premiat în Marea Britanie și un „director desăvârșit cu peste 15 ani de experiență în antreprenoriat”.

Într-un videoclip, ea se prezintă drept „o antreprenoare ucraineancă”, spunând: „Din cauza războiului, a trebuit să părăsesc țara mea cu cei doi fii ai mei și, în cele din urmă, am ajuns în Marea Britanie”. Produsul vedetă al firmei lor este un adaptor pentru prize cu conexiuni multiple pentru diferite dispozitive electronice, care în acelaşi timp aranjează cablurile din jurul biroului.

Femeia şi fostul ei soţ s-au căsătorit în Harkov în 2003 şi păreau să aibă o viață confortabilă înainte de război, cu vacanțe în străinătate. Ei au fost, de asemenea, co-directori ai unei companii cu sediul la Kiev numită Kontakt Media din 2006 până în iunie anul trecut, potrivit Daily Mail.

Refugiații din Ucraina vor beneficia în continuare de sprijinul României

Pablo Zapata, reprezentantul în România al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, a discutat cu Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii și al Solidarității Sociale, despre situația refugiaților din Ucraina.

MMSS a comunicat prin intermediul paginii de Facebook prevederile legale relevante și a măsurilor deja implementate de România cu privire la situația refugiaților din Ucraina, reprezentantul UNHCR apreciind bunele practici implementate de la nivelul Ministerului Muncii și al Solidarității Sociale.

Ministrul Muncii, Simona Bucura, a comunicat faptul că vor efectuate niște analize specifice acestor standarde de evaluare asupra situației din Ucraina.

„Refugiaţii din Ucraina au beneficiat de grijă şi sprijin din partea statului român. Vom continua pe această linie. În urma întâlnirii de astăzi am luat două decizii importante pentru creşterea şanselor de integrare pe piaţa muncii a refugiaţilor ucraineni şi pentru protecţia persoanelor şi grupurilor vulnerabile. Astfel, prin Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă vor fi iniţiate cursuri de limba română pentru refugiaţii din Ucraina, pentru a creşte accesabilitatea acestora pe piaţa muncii.

Pe de altă parte, vom face o analiză a standardelor specifice de evaluare şi încadrate în grad de dizabilitate din cele două ţări pentru a compatibiliza sistemele de protecţie pentru persoanele vulnerabile.”, a declarat Ministrul Muncii, conform Bugetul.ro.