- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O tânără din UK a mers într-o „vacanță misterioasă” în Las Vegas cu doar 99 de lire. Cum a reușit acest lucru

18 Feb, 18:34 • Adrian Popovici
Jasmine Scialdone, o tânără în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o experiență de neuitat cu vacanța pe care a achiziționat-o folosind un voucher misterios. Potrivit The Sun, ideea că poți să te duci într-o vacanță epică cu doar 99 de lire sterline este cu siguranță realizabilă. Ea a împărtășit că ea și părinții ei au luat o decizie curajoasă și au cumpărat această vacanță misterioasă cu ajutorul celebrei platforme Wowcher din Marea Britanie, iar totul a costat doar 99 de lire sterline.
O tânără din UK a mers într-o „vacanță misterioasă” în Las Vegas cu doar 99 de lire. Cum a reușit acest lucru

Jasmine Scialdone, o tânără în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o experiență de neuitat cu vacanța pe care a achiziționat-o folosind un voucher misterios. Potrivit The Sun, ideea că poți să te duci într-o vacanță epică cu doar 99 de lire sterline este cu siguranță realizabilă.

Ea a împărtășit că ea și părinții ei au luat o decizie curajoasă și au cumpărat această vacanță misterioasă cu ajutorul celebrei platforme Wowcher din Marea Britanie, iar totul a costat doar 99 de lire sterline. Jasmine a fost încântată să descopere că destinația surpriză era chiar Las Vegas, iar entuziasmul ei a fost evident când a împărtășit acest moment cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare:

Deci, eu, mama și tata, am făcut vacanța misterioasă Wowcher de 99 de lire sterline și am primit destinația Las Vegas”, a povestit ea.

Te-ar putea interesa și: Turiștii străini, șocați de prețurile din România! Au vrut vacanță ieftină și s-au ales cu o cheltuială de zile mari: „Berea este mai scumpă decât în Spania”

Tânăra a cumpărat o vacanță în las Vegas cu doar 99 de lire. Credit foto: Freepik
Tânăra a cumpărat o vacanță în las Vegas cu doar 99 de lire. Credit foto: Freepik

O vacanță misterioasă de doar 99 de lire

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Jasmine a explicat toate beneficiile pe care le-a avut prin acest voucher:

„Deci, practic, totul costă 99 de lire sterline. În acest preț, ai inclus hotelul și zborurile. Poți alege aeroportul de plecare și apoi te vor suna cu destinația câștigată. Trebuie să dai primele trei opțiuni pentru data plecării și ei îți vor comunica destinația, fiind mereu flexibili cu data”, a adăugat Jasmine.

Jasmine și familia ei au avut ocazia să exploreze diferitele atracții ale Americii în timpul acestei vacanțe. Pe lângă savurarea specialităților americane, au admirat și spectacolul fântânilor Bellagio și au urmărit un spectacol pe Broadway.

Ea a împărtășit cu urmăritorii săi și experiența relaxantă la piscina de pe acoperișul hotelului, cu cerul senin și albastru al orașului reflectat în apă. Cu siguranță, pentru Jasmine și familia ei, această vacanță a fost un succes total.

Cu videoclipul ei viral pe TikTok, Jasmine a strâns peste 30.000 de aprecieri, iar comentariile au curs, mulți exprimându-și dorința de a avea și ei parte de o astfel de escapadă:

„Mi-aș dori și eu să merg!”, a scris un urmăritor.

„Nu pot să cred că există o astfel de ofertă! Este incredibil!”, a adăugat un altul.

Pentru cei care sunt interesați să încerce această ofertă Wowcher, nu doar că ar putea zbura spre Las Vegas, ci cea mai bună destinație pe care ar putea o câștiga este Maldive, cu o vacanță de șapte nopți, incluzând și zborurile dus-întors.

Citește și: Românii primesc vacanță gratuită în Rodos. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru concediul din 2024