- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Pentru că au bătut Argentina, fotbaliștii din naționala Arabiei Saudite au primit mașini de lux! Prințul Mohammed bin Salman a făcut cinste!

25 Nov, 22:40 • Gabriela Andreescu
După victoria surprinzătoare împotriva naționalei Argentinei în prima etapă din grupele Campionatului Mondial, a venit și răsplata pentru fotbaliștii Arabiei Saudite. Sportivii victorioși au fost răsfățați cu câte un Rolls Royce Phantom.
Pentru că au bătut Argentina, fotbaliștii din naționala Arabiei Saudite au primit mașini de lux! Prințul Mohammed bin Salman a făcut cinste!

Jucătorii din lotul naționalei de fotbal a Arabiei Saudite au primit fiecare câte o mașină de lux în urma meciului disputat în cadrul Campionatului Mondial.

Aceștia au fost răsplătiți cu câte o mașină de lux, potrivit VoetbalPrimeur. Prețul de pornire al unui Rolls Royce Phantom nou este de 460.000 de dolari americani, potrivit caranddriver.

După victoria uriașă cu Argentina, de marți, conducerea Arabiei Saudite a decretat zi liberă miercuri, informează gsp.ro. Astfel, fanii arabi au putut continua sărbătoare declanșată la finalul șocului cu sud-americanii.

Jucătorii din lotul naționalei de fotbal a Arabiei Saudite au primit fiecare câte o mașină de lux
Jucătorii din lotul naționalei de fotbal a Arabiei Saudite au primit fiecare câte o mașină de lux

Ziua liberă s-a aplica angajaților din sectoarele private și publice, dar și elevilor și studenților din toată țara.

Citește și: Care mai este bursa șpăgilor la Metrorex: în jur de 7000 de euro pentru mecanicii de tren. DIICOT a descins la examenele trucate și a ridicat 30 de candidați

Arabia Saudită a revenit surprinzător cu Argentina, după ce la pauză era condusă cu 0-1.

În tentativa de a-i conecta pe jucătorii săi la miza meciului, selecționerul a apelat inclusiv la un truc menit să trezească orgoliul acestora: „Ce facem? Presiunea înseamnă să urci în ofensivă. Messi are mingea la mijlocul terenului și voi vă uitați la el! Scoateți-vă telefoanele și faceți o poză cu el, dacă la asta vă stă gândul…. Cei din față, în apărare, trebuie să preseze”

„Nu simțiți nimic? Nu credeți că sunteți capabil să întoarceți rezultatul? Haideți, băieți, asta înseamnă Campionatul Mondial! Trebuie să dați totul”, le-a mai spuns Renard, mai scrie sursa citată.

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult