- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Philip Morris aruncă bomba! În plin război, gigantul investește peste 30 de milioane de dolari într-o nouă unitate de producție în Ucraina

21 Jun, 23:17 • Cornel Ghimeșan
Philip Morris International gata să investească peste 30 de milioane de dolari în Ucraina. Gigantul urmează să deschidă o nouă unitate de producție.
Philip Morris aruncă bomba! În plin război, gigantul investește peste 30 de milioane de dolari într-o nouă unitate de producție în Ucraina

Cu toate că Ucraina se află în plin război, Philip Morris International a aruncat bomba! Gigantul urmează să investească peste 30 de milioane de dolari într-o nouă unitate de producție aflată chiar pe teritoriul țării conduse de Volodimir Zelensky. Aceasta va fi situată în vestul Ucrainei, în regiunea Liov.

Citește și: Război pentru resursele naturale din România. Austriecii de la OMV Petrom a dat în judecată statul român

În luna iulie a anului curent vor fi demarate lucrările pregătitoare pentru noua fabrică, urmând ca în trimestrul 1 a anului 2024 să înceapă să producă. Locurile de muncă vor fi oferite mai întâi angajaţilor Philip Morris Ucraina de la fabrica din Harkov, spun oficialii Philip Morris.

„Noua fabrică va asigura o aprovizionare fiabilă cu produse pentru Ucraina şi oportunităţi de angajare pentru oamenii din Ucraina. Aceasta este mai mult decât o simplă investiţie în infrastructura şi capacităţile companiei noastre; aceasta este o demonstraţie a angajamentului nostru faţă de Ucraina şi faţă de poporul său. Această investiţie este un semnal puternic pentru alţi investitori internaţionali – un semnal de încredere în economia Ucrainei, de încredere în poporul ucrainean şi de încredere în viitorul Ucrainei.”, spune Massimo Andolina, preşedintele regiunii europene a Philip Morris International.

Philip Morris nu așteaptă finalul războiului

Maksym Barabash, directorul general al Philip Morris Ucraina, menţionează că noua producţie în locaţia propusă de UkraineInvest va crea locuri de muncă, va satisface cererea pieţei ucrainene cu produse de înaltă calitate şi va sprijini economia într-o perioadă dificilă pentru ţară.

„Nu aşteptăm sfârşitul războiului. Noi investim acum”, a declarat Maksym Barabash, directorul general Philip Morris International.

Ucraina se află în plin război cu Rusia, după invadarea ţării de către trupele ruseşti în februarie 2022. Majoritatea luptelor se desfăşoară în estul Ucrainei, dar fiecare zonă a ţării este ameninţată de rachetele ruseşti. Economia Ucrainei a fost lovită în plin de acest război, dar continuă să funcţioneze.

Alte articole: Războiul își pune amprenta pe grijile autorităților din România. Industria de Apărare va ajunge rapid la un alt nivel. Ministrul Tîlvăr: „Modernizarea acestui sector este mai necesară ca oricând”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult