- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Preț colosal cerut pe biletele românilor care au avut zborurile anulate din cauza furtunii din Dubai

19 Apr, 09:01 • Bumbeneci Diana
Preţul uriaş cerut pe bilete românilor care s-au trezit cu zborul din Dubai anulat din cauza furtunii. Cum a fost posibil acest lucru.
Preț colosal cerut pe biletele românilor care au avut zborurile anulate din cauza furtunii din Dubai

Românii aflați în Dubai se confruntă cu o problemă majoră după ce orașul a fost lovit de cea mai puternică furtună din ultimii 75 de ani, blocând zeci de persoane în emirate.

Preț colosal cerut pe biletele românilor afectați de furtuna din Dubai

Un grup de 20 de tineri români care se află în Dubai va fi repatriat vineri cu o aeronavă închiriată de Guvern, aceasta fiind inițial destinată vizitei premierului Marcel Ciolacu în Orientul Mijlociu.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că un grup de cetățeni români blocați pe Aeroport a reușit să se întoarcă în țară, iar alte două grupuri au cerut asistență pentru cazare până la revenirea în România.

Douăzeci de tineri care participau la un festival de dans în Emirate se vor întoarce acasă cu aeronava utilizată de premierul Ciolacu în timpul vizitei sale oficiale.

Vezi și: Mugur Isărescu a prescris iar cura cu ceai de tei! Guvernatorul BNR dă detalii despre inflația din România

furtună Dubai
furtună Dubai

Mai mulți tineri din Dubai vor beneficia de repatriere cu aeronava premierului Marcel Ciolacu. Aceștia au ajuns în Dubai pe 12 aprilie și aveau programat să se întoarcă în România ieri, însă zborul le-a fost anulat din cauza furtunii catastrofale.

Următorul zbor disponibil era abia pe 21 aprilie, iar compania aeriană le-a cerut pasagerilor suma de 10.000 de lei de persoană pentru acesta, conform informațiilor de pe observatornews.ro.

Peste 1200 de zboruri au fost anulate de pe Aeroportul Internațional din Dubai, care s-a transformat într-un lac în câteva minute. În unele zone, apa a ajuns până la doi metri pe șosele.

Vezi și: Avertisment sumbru cu privire la falimentul personal al românilor! Mircea Coșea: „E o distrugere clară și precisă a clasei mijlocii!”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult