- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Prețul scandalos al unui simplu mic dejun la restaurant! Clienții sunt șocați: „Nu există nicio justificare evidentă”

08 Feb, 23:23 • Fundeanu Madalina
Un restaurant din Londra a șocat clienții cu prețul uriaș al unui mic dejun. Acesta servește ouă amestecate și pâine prăjită care pot ajunge la prețul de 73 de dolari.
Prețul scandalos al unui simplu mic dejun la restaurant! Clienții sunt șocați: „Nu există nicio justificare evidentă”

Hide, un restaurant aflat în Londra, servește un mic dejun cu ouă amestecate și pâine prăjită pentru suma de 73 de dolari. Meniul costisitor îi lasă pe mulți clienți uluiți de prețul exagerat pentru un preparat atât de simplu, potrivit informațiilor relatate de Ziare.com.

Un restaurant din Londra a șocat clienții cu prețul uriaș al unui mic dejun simplu

Restaurantul ce este premiat cu o stea Michelin și cunoscut pentru experiența sa culinară de înaltă calitate, a stârnit controverse online prin faptul că a servit ouă amestecate și pâine prăjită pentru prețul piperat de 40 de dolari.

Dar dacă prețul nu era suficient de șocant, Hide a decis apoi să adauge trufe la preparat, crescând prețul la 45 de dolari. De asemenea, în cazul în care clientul dorește să adauge trufe albe prețioase, comanda va ajunge la 73 de dolari.

Ai mai putea fi interesat și de: Ajutor de minimum 200 de euro pentru producătorii de cartofi pentru consum. Care sunt condițiile pentru a lua banii de la stat

Mic dejun în restaurantul Hide din Londra
Mic dejun în restaurantul Hide din Londra

Pe rețelele de socializare, clienții au început să discute pe baza acestui subiect controversat și și-au exprimat nemulțumirea față de creșterea prețului pentru ceea ce mulți consideră a fi un fel de mâncare „de bază” — chiar „fără gust”.

„Adăugarea simplă a trufelor la pâine nu te ridică automat la statutul de bucătar”, a declarat o persoană.

„Prețurile au fost excepțional de ridicate fără nicio justificare evidentă”, a mai adăugat altcineva.

„Nici o cantitate de trufe tăiate nu poate compensa faptul că o felie de pâine prăjită costă 40 de dolari”, a declarat un client al restaurantului.

În timp ce marea majoritate a oamenilor nu are niciun interes în a cheltui sume mari de bani pentru un simplu mic dejun, alți clienți abia așteaptă următoarea lor vizită la Hide, pentru care prețul uriaș are, însă, o justificare.

„Mâncarea este mai scumpă, dar plătești pentru experiență”, a împărtășit o persoană, potrivit nypost.com.

Un alt client fidel al restaurantului cu stea Michelin a considerat preparatul „o încercare obligatorie”.

Vezi mai multe știri: Aglomerația din stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera indică revenirea corporatiştilor la birourile din nordul Bucureștiului. Traficul rămâne la 60-70% faţă de vârful de dinainte de pandemie