- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Prezentatorii ruși incită la război. „Farisei europeni, nemernici naziști!”. Vor ca Putin să atace Germania

25 Jan, 18:42 • Polojan Tudor
Prezentatorul rus Vladimir Solovyov a stârnit valuri de furie după ce acesta ar fi îndemnat Kremlinul să bombardeze Germania. Solovyov ar fi spus că această acțiune ar fi ca un răspuns la adresa nemților care se pregătesc să trimită tancuri în Ucraina.
Prezentatorii ruși incită la război. Farisei europeni, nemernici naziști!. Vor ca Putin să atace Germania

Germania și Statele Unite ale Americii se pregătesc să trimită tancuri în țara afectatăde război, după ce săptămâni la rând au discutat despre acest lucru. Casa Albă este așteptată să vină cu o confirmare publică a deciziei, scrie știripesurse.ro.

Se așteaptă ca un număr de 30 de tancuri M1 Abrams să fie trimis vecinilor ucraineni. Germania trimite tancuri Leopard 2 și urmează să aprobe exportul acestora din țările partenere. Acest lucru înseamnă că țările care dețin și ele tancuri de acest gen au undă verde să trimită către Ucraina ajutor pe șenile.

Noaptea trecută a răsunat zvonul cum că Vladimir Solovyov a îndemnat Rusia să atace Germania, lucru ce a dus la izbucnirea unui scandal în presa locală și nu numai. Francis Scarr, trimis de BBC să relateze despre televiziunea de stat din Rusia, a postat un videoclip pe rețelele sociale în care îl citează pe prezentatorul rus care spune că germanii trebuie să afle ce noi lideri naziști au crescut și adus la conducere.

Prezentatorul televiziunii ruse nu s-a oprit, însă, aici. Solovyov ar fi numit nemții „farisei europeni, nemernici naziști!”.

Mai citește și: Bani de la Uniunea Europeană pentru 70.000 de români! Cine va primi câte 750 de lei de la Guvern, fără să trebuiască să îi dea înapoi

Prezentatorul TV alături de Vladimir Putin/ sursa foto: zdg.md
Prezentatorul TV alături de Vladimir Putin/ sursa foto: zdg.md

Cine este prezentatorul Vladimir Solovyov

Vladimir Rudolfovici Soloviov este purtărtor de cuvânt al Kremlinului, prezentator TV și cântăreț, actor și publicist. De origine evreiască, acesta este membru în partidul „Rusia Unită” și este, bineînțeles, propagandist pro-Rusia și anti-Ucraina.

Acesta a fost inclus, în 2014, pe lista de sancțiuni a Ucrainei pentru poziția sa față de războiul din estul Ucrainei și anexarea Crimeei de către Rusia. De asemena, acesta ocupă și un loc pe lista persoanelor care reprezintă o amenințare la adresa securității și stabilității statului ucrainean, potrivit wikipedia.

Te-ar mai putea interesa și: Concedieri pe bandă în armata ungară. Viktor Orban dă afară lideri și generali. Care sunt explicațiile

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult