- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Profesorul care a trăit mai bine de 10 ani din pariurile legate de câștigătorii Eurovision. Este incredibil ce sume câștiga de la un an la altul

13 May, 13:53 • Lupu Alexandra
Pariurile legate câștigătorii Eurovision au îmbogățit un profesor timp de 10 ani. Iată ce sume câștiga de la un an la altul.
Profesorul care a trăit mai bine de 10 ani din pariurile legate de câștigătorii Eurovision. Este incredibil ce sume câștiga de la un an la altul

Povestea unui profesor care s-a îmbogățit din pariurile legate de câștigătorii Eurovision. Daniel a fost dintotdeauna pasionat de emisiune, tocmai de aceea, în 2004 și-a dat seama că poate face bani serioși, spune digi24.ro.

Profesorul care s-a îmbogățit prin Eurovision

În 2004, Eurovision a introdus în emisiune semifinalele, iar tot în acel an, Daniel și-a dat seama că poate câștiga bani serioși. Profesorul a descoperit la acel moment că unele țări erau aproape sigure că vor acumula puncte pentru a se califica mai departe, în finală, pe baza voturilor diasporei. Daniel a început să facă pariuri, la cote mici, pe melodiile calificate. Profesorul spunea că riscurile erau mici.

Câștigurile din pariurile legate de câștigătorii Eurovision au continuat să apară. În 2009, Daniel a considerat că piesa Fairytale a lui Alexander Rybak va câștiga concursul. Din profiturile pe care le-a obținut, a reușit să plătească ipoteca apartamentului său din Londra. De atunci, a decis să renunțe la meseria de profesor de istorie, astfel, a devenit jucător de pariuri la Eurovision cu normă întreagă.

Citește și despre următorul subiect: Incredibil. Motivul pentru care un bărbat care a câștigat 10 milioane la pariuri sportive a cărat banii cu roaba de la limuzină la avion

Luni de zile în fiecare an, Daniel a analizat tendințele și artiștii, urmărind zvonurile pe diferite forumuri. A examinat cotele în continuă schimbare pe diferite piețe și a tranzacționat pariurile la Eurovision ca un broker ce tranzacționează acțiuni, încercând să prevadă eventualele schimbări.

În fiecare an, înainte să aibă loc concursul, Daniel împrumuta sume mari de bani, cu care să facă pariuri. Și după ce se termina emisiunea, el reușea să achite totul înapoi. Într-un an obișnuit, fostul profesor câștiga în jur de 50.000 de lire sterline, pe care îi cheltuia ulterior în călătorii.

Eurovision
Eurovision

În 2018, Daniel nu avea încredere că piesa din Cipru va câștiga concursul. A mizat pe cântecul din Israel. Cu toate acestea, când a fost difuzată semifinala, Daniel și-a dat seama că a greșit: telespectatorii au iubit melodia din Cipru. În speranța că-și va reduce potențialele pierderi, a intrat imediat pe piețele de pariuri pentru a paria pe Cipru, dar cotele s-au schimbat mult prea repede, astfel, s-a confruntat cu un risc real de dezastru financiar.

Norocul a fost de partea lui! Israel a câștigat în acel an și fostul profesor s-a bucurat de un profit uriaș. În același an, Daniel a început să sufere de dureri de cap. În decembrie 2018, în timp ce se afla într-o vacanță, fostul profesor a murit subit, la vârsta de 43 de ani. Examenul post-mortem a arătat că avea o tumoare pe creier, de care nu știa.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Un supraveghetor de pe piața jocurilor de noroc a câștigat 165.761 lei la pariuri. Ce a trecut în declarațiile de avere