- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ramzan Kadîrov, îmbrăcat cu o jachetă Loius Vuitton de 2.400 euro, la o întâlnire cu generalii săi într-o grădină

08 May, 16:23 • Andrei Alina
Liderul cecen Ramzan Kadîrov a apărut la o întrunire cu generalii săi purtând o jachetă tip camuflaj de la Louis Vuitton, care costă aproape 2.400 de euro.
Ramzan Kadîrov, îmbrăcat cu o jachetă Loius Vuitton de 2.400 euro, la o întâlnire cu generalii săi într-o grădină

Liderul cecen Ramzan Kadîrov iubește luxul. Dovadă stă preferința sa pentru haine create de mari case de modă, chiar și în timp de război.

La o întâlnire recentă cu comandanții săi militari, Ramzan Kadîrov a apărut purtând o jachetă de camuflaj de tip militar, realizată de Louis Vuitton și care costă 2.370 de euro.

Citește și: Refugiații ucraineni din România primesc mai puțini bani începând cu 1 mai. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a fi eligibili

Imaginile cu Kadîrov îmbrăcat cu haina creată de Loius Vuitton, aflat în capul unei mese de lemn într-o grădină, alături de generalii săi, au fost postate chiar de pe contul liderului cecen pe contul său de pe rețeaua socială rusească VKontakte.

Opulența afișată de Kadîrov a fost observată de Anton Gerașcenko, consilier al ministrului ucrainean de interne, care a distribuit fotografii cu jacheta de la Loius Vuitton pe contul său de Twitter.

Citește și: Rusia trece la represalii împotriva Occidentului. Putin a ordonat naționalizarea activelor a două companii străine