- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Regele Charles vine în România pentru cinci zile, în timp ce Harry merge la Londra pentru a da cu subsemnatul în procesul cu Mirror 

31 May, 18:49 • Constantin Cristina
Regele Charles vine în România pentru o plimbare privată de cinci zile, în timp ce Harry este la Londra când dă în judecată grupului media Mirror.
Regele Charles vine în România pentru cinci zile, în timp ce Harry merge la Londra pentru a da cu subsemnatul în procesul cu Mirror 

Regele Charles vine să se plimbe într-o escapadă privată de cinci zile în Transilvania, iar fiul său se află în proces la Înalta Curte de la Londra, a precizat The Telegraph.

Charles ratează procesul fiului său care a dat în judecată grupul media Mirror pentru acuzații de piraterie telefonică, deoarece și-a programat o excursie privată în Transilvania.

Citește și: Cazare acasă la Regele Charles! Cât costă să dormi într-una din proprietățile din România ale suveranului britanic

Regele Charles preferă să se relaxeze în România, în timp ce fiul său, Harry, merge la Londra pentru procesul cu Mirror

Înainte de acest proces care va avea loc în luna iunie, acesta a mai făcut un drum în Marea Britanie la finalul lunii martie, pentru a depune altă plângere în justiție pentru interceptări telefonice, însă împotriva The Daily Mail.

Regele Charles vine în România pentru a se relaxa în casa sa din Transilvania rurală după încoronare, iar regina nu îl va însoți în această călătorie, preferând să rămână în casa ei din Wiltshire.

În timpul vizitelor sale anuale la îndrăgita sa casă din Transilvania, se pare că regelui îi place să își petreacă zilele făcând drumeții pe dealuri şi să picteze, iar seara să citească.

Regele Charles
Regele Charles

Regele Charles vine de mult timp în România, unde deține în prezent cel puțin 10 proprietăți, după ce a cumpărat prima sa proprietate, o casă săsească din secolul al XVIII-lea, situată în satul Viscri, în 2006. Zona rurală din jurul casei sale din Viscri îi oferă monarhului iubitor de natură posibilitatea de a face excursii botanice şi de a vedea pajiști cu flori sălbatice, precum şi trasee de drumeție şi echitație. Pe proprietatea regelui nu există wi-fi, televizor sau radio, dar salonul pentru desen are acum un „mic player hi-fi cu CD-uri”.

Săptămâna viitoare, prințul Harry este așteptat în instanță să depună mărturie în persoană cu privire la procesul împotriva MGN de la Londra, unde va fi la cuțite cu fostul editor de la The Mirror, Piers Morgan.

Mai mult, MGM a confirmat faptul că, a existat o colectare ilegală de informații în legătură cu ducele și își cere scuze, dar neagă că a existat pirateria telefonică.

Alte articole: Schimbare radicală! Satul din România, salvat de Regele Charles, transformat dintr-o ruină în patrimoniul UNESCO