- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un renumit rapper a fost împușcat mortal

13 Sep, 12:00 • Bumbeneci Diana
Un renumit rapper a fost împușcat mortal

În urma unui jaf, un renumit rapper a fost împușcat mortal. Polițiștii din Los Angeles l-au găsit pe PnB Rock fără suflare, acesta având multiple răni provocate de gloanțe.

Moartea unui rapper, înconjurată de mister

Artistul, în vârstă de 30 de ani, se afla împreună cu prietena în momentul în care un bărbat înarmat ar fi cerut bijuterii înainte de a deschide focul în interiorul unui restaurant. Mai multe persoane s-au trântit la pământ și au încercat să se ascundă, de teamă că vor fi ucise.

Poliția l-a găsit pe PnB Rock cu multiple răni prin împușcare și a fost declarat mort la spital 45 de minute mai târziu. Surse din anchetă au declarat că PnB ar fi fost o țintă sigură, nu doar o victimă.

rapper PnB împușcat în timpul unui jaf din Los Angeles
rapper PnB împușcat în timpul unui jaf din Los Angeles

Încă nu au fost făcute arestări în urma împușcăturilor de luni, informează BBC, însă rămâne ca oamenii legii să stabilească exact cum s-a produs evenimentul. Căpitanul Kelly Muniz, din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles, a transmis că un individ s-a apropiat de un rapper și de prietena sa și le-a cerut banii și obiectele personale pe care le aveau asupra lor. Se pare că a izbucnit o ceartă între cei doi bărbați, iar victima a fost împușcată de mai multe ori și a căzut la podea, fără suflare.

Citește și:

O categorie de români ar putea să își ia adio de la voucherele de vacanță

Presa americană a afirmat că surse din cadrul forțelor de ordine au confirmat că rapperul a fost ținta atacului. De atunci, au curs omagii pentru PnB Rock – pe numele real Rakim Hasheem Allen – inclusiv din partea superstarului Drake, care a postat o fotografie cu cei doi împreună pe povestea sa de pe Instagram. Mai mult, și renumitul interpret Offset a postat un omagiu pe Twitter îndemnându-și fanii să se roage pentru cei doi copii ai lui PnB Rock. Au urmat mai multe mesaje, din partea unor personalități din lumea muzicii.

Nicki Minaj a transmis un mesaj prin care a explicat că moartea lui Pop Smoke, ucis în urmă cu o săptămână, i-a învățat pe rapperi să fie mai precauți cu privire la locul unde se află, însă iată că numărul rapperilor uciși este din ce în ce mai mare.

Te-ar mai putea interesa și:

Kaufland și Lidl nu mai sprijină mașinile electrice. Începând de astăzi, încărcarea NU va mai fi gratis

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult