- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Românul care a reușit să păcălească loteria. Cum a câștigat de 14 ori marele premiu la loto

10 Jun, 21:57 • Lupu Alexandra
Nu o să-ți vină să crezi! Metoda prin care un român a câștigat de 14 ori premiul la loto.
Românul care a reușit să păcălească loteria. Cum a câștigat de 14 ori marele premiu la loto

Stefan Mandel este românul care a reușit să păcăleasca loteria și care a plecat acasă cu premiul cel mare de 14 ori. De profesie matematician, bărbatul a descoperit formula prin care poate câștiga sume mari la loto, spune businessmagazin.ro.

Bărbatul care a păcălit loteria

Stefan Mandel s-a născut în România şi trăieşte acum în Australia. De profesie matematician, bărbatul a creat formula prin care oricine poate câștiga la loto.

Mandel a reușit de 14 ori să învingă loteria și a plecat acasă cu sume mari de bani. În total, bărbatul a încasat peste 30 de milioane de dolari. El a câștigat a câştigat marele premiu în România, după care a emigrat alături de familie în Australia. Matematicianul a avut nevoie de câteva luni pentru a adapta formula la sistemul din Antipozi, care era diferit față de cel din țara natală. Autoritățile au emis o serie lungă de legi pentru a-l bloca pe Mandel, pentru că deși nu au descoperit nimic ilegal în forma lui, el încălca „spiritul jocului”.

Citește și despre: O polițistă de frontieră a apelat la o metodă banală, dar eficientă, pentru a ascunde mita pe care o primea. 200.000 de euro a adunat, ascunzând banii în sutien

Loto
Loto

Formula pentru a câștiga la loto

  1. Mandel a calculat numărul total de combinaţii posibile. De exemplu, există 3.838.380 de combinaţii posibile într-un joc în care trebuie să alegi 6 numere de la 1 la 40.
  2. A identificat loteriile unde premiul era de cel puţin trei ori mai mare decât numărul total de combinaţii.
  3. A strâns banii necesari pentru a pune un bilet pentru fiecare combinație.
  4. A tipărit milioane de bilete cu fiecare posibilă combinație pe care a identificat-o la început.
  5. A trimis biletele la loterie.
  6. A câştigat jackpotul şi şi-a plătit „investitorii”. După ce a câştigat un jackpot de 1,3 milioane de dolari, Mandel a rămas doar cu 97.000 de dolari în anul 1987.

Bărbatul a fost investigat de mai multe ori de FBI și CIA. Cu toate acestea, nu s-a descoperit nicio faptă ilegală. În total, el a câștigat la 14 loterii diferite. A strâns milioane de lire sterline pentru el și pentru investitorii săi. După toată această experiență, el s-a retras într-o casă pe plajă. Locuința lui este poziționată pe insulele tropicale din Vanuatu.

Vezi și: Metoda românilor de a mânca bio și ieftin! Soluția este abordată chiar și de locuitorii la bloc