- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ryanair reia zborurile spre Tel Aviv. De la începutul războiului Israel-Hamas compania a anulat aproape 1.000 de curse

04 Apr, 23:17 • Adrian Popovici
Ryanair anunță că reia cursele către Tel Aviv, asta după ce începutul războiului dintre Hamas și Israel a făcut ca toate companiile internaționale să-și reducă numărul de curse către această destinație.
Ryanair reia zborurile spre Tel Aviv. De la începutul războiului Israel-Hamas compania a anulat aproape 1.000 de curse

Vești bune pentru românii care vor să călătorească în Israel, începând cu data de 3 iunie, Ryanair, compania aeriană de tip low-cost, va relua zborurile către o destinație extrem de populară: Tel Aviv. Această reluare a curselor către această destinație vine după ce, în ultimele luni, Israelul a fost scena unui război sângeros, odată cu atacul Hamas din 7 octombrie 2023, transmite Reuters.

Decizia Ryanair vine în contextul unei reveniri treptate la normalitate în ceea ce privește călătoriile aeriene, iar Tel Aviv se dovedește a fi una dintre destinațiile preferate de către turiștii români. Zborurile vor începe din 3 iunie și vor fi operate de mai multe ori pe săptămână, oferind astfel oportunități variate de călătorie pentru doritorii de a descoperi frumusețile acestui oraș.

Această decizie vine în urma redeschiderii unui terminal la principala poartă internațională din Israel și vine să confirme interesul crescând pentru această destinație. În ciuda programului redus anunțat anterior pentru alte destinații europene, Ryanair a reușit să găsească soluție pentru a-și relua zborurile către Tel Aviv, ceea ce este o veste îmbucurătoare pentru călătorii dornici să descopere această destinație plină de viață.

Ryanair
Ryanair

Te-ar putea interesa și: Calitatea avioanelor de tip Boeing, un real motiv de îngrijorare pentru Ryanair. CEO: „Sunt posibile noi întârzieri”

Anunțul Ryanair vine după aproape 1.000 de zboruri anulate către Israel

Cu toate acestea, anunțul vine după o perioadă tumultoasă pentru călătoriile către și dinspre Israel. În urma conflictului dintre Israel și Gaza, Ryanair a fost nevoită să anuleze aproape 950 de zboruri în luna martie. Cu toate acestea, decizia de a relua zborurile către Tel Aviv marchează un pas pozitiv în direcția reluării activității aeriene către această destinație.

În plus, Ryanair nu este singura companie aeriană care își reia zborurile către Tel Aviv. Mai multe companii, printre care Lufthansa, Swiss Air, Austrian Airlines, Aegean Airlines și Air France, și-au reluat de asemenea cursele către acest oraș, oferind astfel călătorilor mai multe opțiuni pentru călătoriile lor internaționale.

Pentru cei interesați să exploreze Tel Aviv, vestea bună este că prețurile biletelor de avion sunt extrem de avantajoase, cu tarife care încep de la 70 de euro pentru un bilet de avion cu plecare de pe aeroportul din București.

Astfel, reluarea zborurilor către Tel Aviv de către Ryanair aduce speranță și oportunități noi pentru călătorii români, deschizând calea către aventuri și experiențe unice într-unul dintre cele mai interesante orașe din lume.

Citește și: Șeful Ryanair este pe cale să obțină un bonus de 100 de milioane de euro! Acțiunile companiei aeriene au atins un nivel record în această săptămână

Tags: