- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Samsung lansează noile smartphone-uri pliabile. Când va avea loc evenimentul din Seul

06 Jul, 14:43 • Toma Anca
Samsung lansează noile smartphone-uri pliabile. Ele vor fi prezentate oficial la finele lunii iulie. Compania a confirmat că va organiza un nou eveniment Unpacked pe 26 iulie. De data aceasta, evenimentul va avea loc la Seul, în Coreea de Sud, la ora 14, ora României.
Samsung lansează noile smartphone-uri pliabile. Când va avea loc evenimentul din Seul

Samsung lansează noile smartphone-uri pliabile. În centrul atenţiei la acest eveniment vor sta cele două noi modele de smartphone-uri pliabile din seriile Galaxy Z Fold şi Galaxy Z Flip.

Samsung lansează noile smartphone-uri pliabile

După numeroase leak-uri, se cunosc cu grad mare de certitudine caracteristicile definitorii ale celor două modele. Fold 5 va folosi un nou tip de balama, iar Flip 5 va avea un ecran extern mai mare, care va afişa mai multe informaţii.

De anul acesta, Samsung are o concurenţă mai mare pe piaţa smartphone-urilor pliabile, unde Google şi mai mulţi producători chinezi au început să fie din ce în ce mai activi.

Dincolo de pliabile, se aşteaptă ca tot în cadrul acestui eveniment Samsung să prezinte ceasul Galaxy Watch 6 şi una sau mai multe serii noi de tablete cu Android.

Citește și: Gigantul Samsung pică de la înălțime! A înregistrat cel mai mic profit din ultimii 14 ani

Cel mai nou frigider Samsung are un ecran de 32 de inci

Noul frigider de la Samsung are un ecran de 32 de inci, iar utilizatorii pot viziona videoclipuri pe TikTok pe el sau să cumpere produse alimentare de pe Amazon. Frigiderul Bespoke Refrigerator Family Hub Plus este cel mai nou din linia Samsung de frigidere inteligente Family Hub, conform Business Insider.

Acesta are un ecran tactil vertical încorporat de 32 de inci. Pot fi făcute mai multe activități simultan pe ecran, ferestrele putând fi redimensionate și poziționate așa cum se dorește.

Family Hub Plus vine cu serviciul Samsung TV Plus, care include peste 190 de canale TV în SUA și 80 de canale în Coreea de Sud care pot fi accesate gratuit.

Pe lângă OneDrive (sistem de stocare) de la Microsoft, frigiderul poate fi conectat și la cloud-ul Google Photos, care le permite utilizatorilor să afișeze fotografii pe ecran.

Cu ajutorul aplicației SmartThings, poate monitoriza consumul de energie și poate controla purificarea aerului.

Famișy Hub Blus face parte din linia de produse SmartThings, lansată în 2016, și are scopul de a automatiza sarcinile dintr-o casă. (Citește AICI mai multe detalii)