- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cel mai nou frigider Samsung are un ecran de 32 de inci pe care te poți uita pe TikTok și cumpăra produse alimenatre

21 Jan, 20:31 • Bocioacă Bianca
Samsung a anunțat cel mai nou produs al său, un frigider inteligent, numit Bespoke Refrigerator Family Hub Plus.
Cel mai nou frigider Samsung are un ecran de 32 de inci pe care te poți uita pe TikTok și cumpăra produse alimenatre

Noul frigider de la Samsung are un ecran de 32 de inci, iar utilizatorii pot viziona videoclipuri pe TikTok pe el sau să cumpere produse alimentare de pe Amazon. Frigiderul Bespoke Refrigerator Family Hub Plus este cel mai nou din linia Samsung de frigidere inteligente Family Hub, conform Business Insider.

Acesta are un ecran tactil vertical încorporat de 32 de inci. Pot fi făcute mai multe activități simultan pe ecran, ferestrele putând fi redimensionate și poziționate așa cum se dorește.

Noul frigider de la Samsung

Family Hub Plus vine cu serviciul Samsung TV Plus, care include peste 190 de canale TV în SUA și 80 de canale în Coreea de Sud care pot fi accesate gratuit.

Citește și: Samsung și LG vor majora cu două miliarde de dolari investiţiile în Vietnam

Pe lângă OneDrive (sistem de stocare) de la Microsoft, frigiderul poate fi conectat și la cloud-ul Google Photos, care le permite utilizatorilor să afișeze fotografii pe ecran.

Cu ajutorul aplicației SmartThings, poate monitoriza consumul de energie și poate controla purificarea aerului.

Famișy Hub Blus face parte din linia de produse SmartThings, lansată în 2016, și are scopul de a automatiza sarcinile dintr-o casă.

Vicepreședintele diviziei de afaceri pentru electrocasnice a Samsung Electronics, Lee Jun-hwa, spune că noul frigider oferă o experiență complexă care va duce la inovația și evoluția frigiderelor.

Momentan, prețul noului dispozitiv nu a fost dezvăluit și nici când va fi disponibil pentru cumpărare.

Citește și: Un singur atac al hackerilor face pagube în medie de 4,4 milioane de dolari. Vezi care au fost cele mai vizate ținte ale infractorilor cibernetici în 2022