- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Scenariul 2023 dezvăluit de Dana Budeanu: „Rusia poate să se supere şi pe ăştia care îi ajută şi îi spijină pe ucraineni”

04 Jan, 09:55 • Cornel Ghimeșan
Dana Budeanu a explicat care este scenariul, din punctul ei de vedere, pentru anul 2023. Aceasta susține faptul că Rusia ar putea „să se supere” și pe țările care sprijină Ucraina.
Scenariul 2023 dezvăluit de Dana Budeanu: „Rusia poate să se supere şi pe ăştia care îi ajută şi îi spijină pe ucraineni”

Dana Budeanu a împărtășit scenariul pentru 2023 despre războiul din Ucraina. De asemenea, aceasta a explicat că în septembrie 2020, România a semnat un acord cu Ucraina, despre care Dana Budeanu susține că ar fi trebui consultată populația.

Citește și: Inflația în Germania a urcat la cel mai înalt nivel din ultimii 33 de ani. Prețul la energie a fost cu 24,4% mai mare în decembrie

De asemenea, Dana Budeanu a afirmat faptul că Rusia s-ar putea „supăra” și pe țările care sprijină Ucraina, iar acest lucru ar putea duce și la victime.

Scenariul propus de Dana Budeanu

„Ce m-a enevat foarte rău la sfârşitul anului trecut şi nu am vrut să ies pe acest subiect. Eu nu am ieşit în 2022 pe mascarada conflictului militar din Ucraina, este părerea mea personală. Este o părere formată în urma a tot ceea ce am studiat şi citit, nu în ultimii ani, ci în zeci de ani şi chiar în această seară urmează să vă spun ceva ce nu a fost încă spus. Spun eu astăzi ca să se stea pe linişte pentru că mascarada va continua şi în 2023.

Vă spun exact cum. În ianuarie 2022 am avut o întrevedere online cu dumneavoastră şi tot ce am spus pe 5 ianuarie 2022 s-a întâmplat. Era o altă mascaradă atunci. Şi acum se va întâmpla tot ceea ce spun şi îmi doresc ca în acest an, românii să stea liniştiţi în legătură cu această situaţie cu care suntem doar vecini.

Există un singur scenariu pe care vi-l voi spune. Nu este inventat de mine. Aşadar, în decembrie, Bogdan Tiberiu Iacob a publicat un articol în care a anunţat că printr-un ordin de ministru, şi atenţie semnat de un secretar de stat de la PSD, s-a modificat un alt ordin ministerial din 2014 referitor la mişcările şi transportul de forţe militare pe teritoriul României.

Scenariul 2023 dezvăluit de Dana Budeanu: „Rusia poate să se supere şi pe ăştia care îi ajută şi îi spijină pe ucraineni”
Scenariul 2023 dezvăluit de Dana Budeanu: „Rusia poate să se supere şi pe ăştia care îi ajută şi îi spijină pe ucraineni”

Acest nou ordin de ministru permite antrenarea trupelor ucrainene pe teritoriul României. Reamintesc populaţiei că Ucraina nu este stat membru NATO şi nici măcar UE. Noi, în contextul în care suntem căzuţi în cap ca de fiecare dată, am căzut şi de această dată, timp în care Croaţia, Ungaria, Austria au refuzat cu vehemenţă să permită aşa ceva pe teritoriul lor.

S-a semnat acest acord. Ce nu ştie populaţia este că în septembrie 2020, ministrul Apărării era domnul Ciucă, s-a semnalat un acord prealabil între România şi Ucraina. De ce se ştia din septembrie 2020 şi noi nu? De ce noi nu? De ce populaţia nu este informată despre aşa ceva cum este normal? Nu angrenaţi populaţia României în orice fără acordul populaţiei. Faceţi referendum!

Continuând, Cîţu cere Parlamentului în aprilie 2021 perfectarea acestui acord. Sunt verificabile toate aceste informaţii. Nu m-am oprit aici. În raportul RAND Corporation, un think-thank beton, există pentru acest an nişte scenarii referitoare la acest conflict militar. În aceste scenarii, ce credeţi că apare? Apare că Rusia poate să se supere şi pe ăştia care îi ajută şi îi spijină pe ucraineni, ce am semnat noi adică, ei poate să ne sperie aşa puţin, dar nu cu mai mult de vreo 20 de victime”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

Alte articole: Capăt de linie pentru supermarketul Mega Image de la parterul Unirea Shopping Center. Se pun lacătele după 15 ani de funcționare

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult