- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Simona Halep, apel la sute de mii de români: ”Să profităm de acest moment” pentru Visa Waiver

12 Mar, 15:41 • Andrei Alina
Simona Halep a mulţumit ambasadei SUA pentru sprijinul acordat în vederea plecării în timp util la Miami Open şi i-a îndemnat pe români să sprijine Programul Visa Waiver.
Simona Halep, apel la sute de mii de români: ”Să profităm de acest moment” pentru Visa Waiver

Simona Halep a plecat luni dimineaţă la Miami, alături de mama sa, de un fizioterapeut şi un sparring partner. Sportiva din România a primit wild card la turneul de la Miami, după ce TAS i-a redus pedeapsa primită după acuzația de dopaj de la 4 ani la 9 luni. Este primul turneu de tenis la care va participa Simona Halep după ce a absentat din circuit din august 2022.

Citește și: Simona Halep cere companiei care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat daune de 10 milioane de dolari

După ce a obținut viza de călătorie în SUA, Simona Halep i-a îndemnat pe românii care au viză să aplice pentru reînnoirea acesteia, pentru a facilita intrarea României în programul Visa Waiver.

„Mulţumesc @usembassybucharest pentru sprijinul prompt, astfel încât echipa mea împreună cu mine să putem călători la timp în Statele Unite pentru Turneul #MiamiOpen Tennis 2024.

Dragii mei români, un pas însemnat pentru România este ocazia de aderare la Programul Visa Waiver (VWP), care necesită un procent mare de aprobare a vizelor. Peste 300.000 de români cu vize americane anterioare au puterea de a influenţa acest rezultat. Să profităm de acest moment până în 30 septembrie 2024.

Reînnoiţi-vă viza pentru SUA – acum se poate reînnoi prin poştă, fără necesitatea unui interviu. Fiecare reînnoire aduce o contribuţie semnificativă în aderarea la acest program, care facilitează călătoriile. Împreună, putem trece acest prag.

Acţiunea voastră de azi facilitează călătoriile zilei de mâine”, a scris Halep pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

 

Ciolacu anunță că renunțarea la vize şi programul Visa Waiver vor deveni realitate din anul 2025

Marcel Ciolacu anunță că renunțarea la vize şi programul Visa Waiver vor deveni realitate din anul 2025. “Sunt ferm convins că cu ajutorul dumneavoastră proiectul de suflet al nostru, al tuturor românilor, dar în acest moment şi proiectul de suflet al doamnei ambasador al Statelor Unite în România, renunţarea la vizele şi programul Visa Waiver va deveni realitate din anul 2025. Nu vom putea reuşi această provocare  fără ajutorul dumneavoastră şi fără implicarea dumneavoastră personală”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei întâlniri avute cu românii din SUA.

Citește și: Sondaj INSCOP. PSD ar câștiga alegerile parlamentare. PNL și AUR merg umăr la umăr. Partidul Dianei Şoşoacă trece de pragul de 5% necesar intrării în Parlament