- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Supermarketul low-cost care atrage clienții ca un magnet! Cea mai bună variantă pentru oamenii care vor să economisească

21 Apr, 08:16 • Fundeanu Madalina
Un supermarket low-cost a devenit popular printre localnicii dintr-un oraș din Australia. Aceasta reprezintă o inițiativă dedicată oricui vrea să economisească bani.
Supermarketul low-cost care atrage clienții ca un magnet! Cea mai bună variantă pentru oamenii care vor să economisească

Supermarketurilor low-cost se bucură de o popularitate în creștere constantă. Aceste magazine pun la dispoziția clienților produse la prețuri foarte accesibile, permițând chiar și celor cu venituri modeste să își cumpere alimentele și articolele necesare fără a-și goli buzunarele, potrivit Cancan.ro.

Unde se află supermarketul low-cost

În Australia, s-a inaugurat un mic supermarket special pentru persoanele ce întâmpină dificultăți financiare, în scopul de a permite accesul tuturor la un nivel decent de trai. Aici, se găsesc diverse produse la prețuri extrem de accesibile, mult sub costul lor obișnuit din alte magazine.

Furnizorul de locuințe sociale Home in Place a deschis un „mini supermarket”. Acesta a fost creat pentru a reduce povara financiară a locuitorilor din zonă. Comunitatea locală s-a arătat entuziasmată de această inițiativă. Prin intermediul acestui supermarket low-cost, toți locuitorii își pot asigura un trai decent fără a cheltui prea mult din bugetul lor. Locuitorii văd în acest concept o adevărată binecuvântare.

„Majoritatea oamenilor care locuiesc aici nu au mașini pentru a ajunge la magazine. Este benefic pentru comunitate să intre pur și simplu și să vină să ia câteva lucruri.”, a transmis un locuitor din Broken Hill, conform abc.net.au.

Citește și: De ce nu ajung micii producători români în supermarketuri? Vânzarea în piețe sau la poartă, singurele lor opțiuni chiar și în 2024

supermarket
supermarket

Potrivit bărbatului, de când a început să își facă cumpărăturile din acest supermarket, a reușit să economisească o sumă semnificativă de bani. Locuitorii din Broken Hill au confirmat că majoritatea produselor de pe rafturi sunt mult mai accesibile decât în alte locuri.

„Toată lumea este binevenită aici, intră cu câțiva dolari, oamenii din spatele tejghelei sunt prietenoși.”, a mai spus unul dintre locuitori.

O inițiativă dedicată oricui vrea să economisească bani

Krystal Moores, managerul executiv de dezvoltare comunitară de la Home in Place, a declarat că această inițiativă este benefică pentru toți locuitorii. Punând accent pe ajutorul oferit celor cu venituri reduse, Moores a afirmat că prioritatea este să se asigure accesul la necesitățile zilnice ale întregii comunități.

„Scopul este să ne adresăm cu adevărat celor care se descurcă greu și să furnizăm produse de uz casnic de bază la un cost mult mai mic.”, a spus doamna Moores.

Magazinul din Broken Hill se asociază cu Food Bank, cea mai importantă organizație de asistență alimentară din Australia. Prin intermediul acestei colaborări, magazinul comercializează produse furnizate de organizație la prețuri mult mai accesibile, facilitând astfel accesul la alimente esențiale pentru comunitate.

Vezi și: Angrourile româneşti, magnet pentru cei care caută prețuri mici. Companiile gigant readuc la viață un model de business ce aminteşte de comerţul din anii ’90