- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Trafic de coșmar pe DN1. Românii pleacă la munte, în ciuda vremii severe

01 Dec, 13:47 • Bumbeneci Diana
Vremea severă nu întoarce românii din drum! Astăzi se raportează valori de trafic ieșite din comun, mai ales pe Drumul Național 1.
Trafic de coșmar pe DN1. Românii pleacă la munte, în ciuda vremii severe

Valori ridicate de trafic se înregistrează joi la prânz pe DN 1 Bucureşti-Braşov. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Bucureşti-Braşov, pe sensul de mers către zona montanăanunță Agerpres.

Zonele în care este cel mai aglomerat pe DN1

  • Centura de Vest a municipiului Ploieşti, trafic normal, precipitaţii sub formă de ploaie
  • Comarnic, fără precipitaţii, condiţii de ceaţă – vizibilitate 200 m, coloană în mişcare pe direcţia de deplasare către Braşov, de la km 104+500 până la km 107
  • Sinaia – trafic normal, fără precipitaţii
  • Buşteni – Azuga, fără precipitaţii, coloană în mişcare pe direcţia de deplasare către Braşov, de la km 128 până la km 131.

Ai mai putea citi și: Vremea decembrie 2022. Luna începe cu vreme severă. Sunt anunțate ninsori, viscol și temperaturi neobișnuite

DN1
DN1

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Se recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

DN1 este drumul național din România care face legătura între București și Oradea. Pe tronsonul București – Brașov apar de multe ori aglomerări în trafic din cauza faptului că DN1 se folosește de asemenea pentru a ajunge la ambele aeroporturi ale Bucureștiului, cât și pe Valea Prahovei, atracție turistică.

Citește și: Vești bune pentru iubitorii de zăpadă. Sezonul de schi se deschide miercuri în stațiunea Păltiniș

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult