- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Turcia este lovită de al doilea cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade pe scara Richter

06 Feb, 13:42 • Bumbeneci Diana
Continuă groaza în Turcia. După seismul major din această dimineață, un alt cutremur a avut loc la prânz. Acesta a avut 7.7 grade și a făcut și mai multe victime.
Turcia este lovită de al doilea cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade pe scara Richter

La doar câteva ore după un cutremur devastator de 7,8 pe scara Richter și alte 18 replici, Turcia a mai fost lovită de încă un cutremur cu magnitudinea de 7.7 grade.

Un nou cutremur în Turcia

Peste 500 de oameni au murit în Turcia şi Siria luni, în urma teribilului cutremur cu magnitudinea 7,8 care a avut loc în sudul Turciei. Autoritățile se tem că bilanțul va crește, în condițiile în care încă sunt persoane dispărute sub moloz. Mii de blocuri sunt dărâmate complet, iar oamenii sunt de-a dreptul disperați de situație.

În urma primului cutremur, în Turcia și în Siria au murit peste 1000 de oameni și sute de clădiri au fost avariate. Acest al doilea cutremur este posibil să fi produs daune și mai mari.

Citește și: Bilanț teribil al cutremurului din Turcia: peste 500 de oameni au murit și alte mii de persoane au fost rănite

Primul cutremur a avut 18 replici. A fost unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani în Turcia, iar replici au avut loc în regiune, surpând case şi scoţând oamenii în stradă. Al doilea cutremur, la fel de mare, este și mai periculos, iar autoritățile se tem că vor mai urma și alte seisme puternice.

Citește: România va sprijini Turcia, după dezastrul produs de cutremurul de azi! Guvernul a decis trimiterea unei echipe RO-USAR

Știrea este în curs de actualizare…

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult