- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un miliardar celebru iubește din nou la vârsta de 91 de ani. Cine este femeia care a reușit să-i fure inima nonagenarului

18 Jan, 14:01 • Bocioacă Bianca
Rupert Murdoch este un miliardar celebru cu o avere estimată la 17,6 miliarde de dolari. Recent, a fost surprins în compania noii sale logodnice, Anne-Leslie, după ce în urmă cu șase luni a trecut printr-un divorț.
Un miliardar celebru iubește din nou la vârsta de 91 de ani. Cine este femeia care a reușit să-i fure inima nonagenarului

La șase luni de la divorțul de fosta soție, Jerry Hall, bătrânul miliardar a fost fotografiat în timp ce se ținea de mână cu noua sa parteneră. Aceasta nu este nimeni alta decât fostul model Anne-Leslie Smith, rămasă văduvă după moartea vedetei country Chester Smith.

Între cei doi este o diferență de 25 de ani, dar se pare că asta nu a fost deloc o problemă. Nu se știe încă conextul în care cei doi s-au cunoscut, dar faptul că formează un cuplu este evident. Anne are 66 de ani și a mai fost căsătorită cu starul american Chester Smith, care s-a stins din viață în 2008, potrivit Mediafax.

Citește și: Greta Thunberg a fost reținută de poliția din Germania

Anne-Leslie Smith
Anne-Leslie Smith

Citește și: Bogații lumii sunt și cei care adună averi! Jumătate din noile bogății ale lumii ajung tot la ei, în timp ce sărăcia face ravagii peste tot în lume

Ce afaceri are celebrul miliardar Rupert Murdoch

Murdoch este un celebru om de afaceri american, născut în Australia, proprietar media și investitor. Deține sute de publicații locale, naționale și internaționale prin intermediul companiei sale, News Corp, inclusiv în Marea Britanie (The Sun și The Times), Australia (The Daily Telegraph, Herald Sun și The Australian), SUA (The Wall Street Journal și New York Post), editorul de carte HarperCollins și canalele de televiziune Sky News Australia și Fox News (prin Fox Corporation).

O parte dintre ziarele și canalele sale de televiziune au fost acuzate de informații părtinitoare și înșelătoare pentru a-și susține interesele de afaceri și pentru a-i proteja pe aliații politici.