- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un șofer s-a trezit că are de plătit 55.000 de euro, după ce s-a plimbat cu duba! Mare atenție la această greșeală în trafic!

18 May, 17:09 • Fundeanu Madalina
Un șofer de dubă, amendat cu 55.000 de euro! Iată ce greșeală în trafic l-a costat o avere!
Un șofer s-a trezit că are de plătit 55.000 de euro, după ce s-a plimbat cu duba! Mare atenție la această greșeală în trafic!

Un șofer din Marea Britanie are de plătit suma colosală de 55.000 de euro, după ce s-a plimbat cu duba! Te întrebi cu ce a putut să greșească acest conducător auto? Pățania lui are legătură cu zonele în care emisiile de carbon sunt reduse. Toți șoferii trebuie să fie foarte atenți când circulă în astfel de zone, pentru a nu ajunge într-o situație asemănătoare, conform informațiilor publicate de Cancan.ro.

Un șofer de dubă din Marea Britanie a fost amendat cu 55.000 de euro!

Un șofer în vârstă de 42 de ani din Marea Britanie s-a trezit că are de plătit o amendă colosală de aproape 55.000 de euro. Conducătorul auto a ajuns să fie dator statului cu suma respectivă, după ce a circulat într-o zonă în care emisiile de carbon sunt reduse.

Dale D’Agostino, șoferul pe dubă, a declarat că i-au ajuns 317 notificări de penalizare pentru că s-a plimbat cu duba într-o anumită zonă din Bradford, West Yorkshire.

Ai mai putea citi astăzi: Un judecător, plătit cât un frizer! Suma derizorie pe care o câștigă lunar, „cât 2 meniuri la fast food”

șofer de dubă
șofer de dubă

Despre aceste amenzi uriașe a aflat abia în luna martie a acestui an. Pe atunci, bărbatul în vârstă de 42 de ani și-a acualizat jurnalul de bord V5. A descoperit ulterior că amenzile i-au fost trimise la o adresă veche. A primit peste 300 de notificări de penalizare, care așteptau să fie plătite, ținând cont de faptul că a circulat în zonele cu emisii reduse.

Dale D’Agostino se afla în imposibilitatea de a plăti suma uriașă de 55.000 de euro, așa că a contestat amenzile. Acțiunile lui, însă, nu au avut succes. Acum se gândește să își vândă toate bunurile, ca să poată să își plătească amenzile.

„Nu sunt chiar sigur cum voi strânge atâția bani. Ce urmează să fac? Plătesc singur pentru Orașul Culturii Bradford? Nu am acești bani, așa că va trebui să vând totul pentru a le plăti… Am vorbit cu Consiliul și vor ca toate să fie plătite. Le-am contestat și le-am prezentat toate informațiile, dar sunt respinse”, a spus bărbatul, potrivit Dailymail.co.uk.

Vezi mai multe știri despre: Mașinile electrice își pierd din popularitate în 2024. Obiectivele climatice, tot mai greu de atins