- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un zgârie nori împodobit cu diamante se va ridica în Dubai deasupra norilor! Șantierul a fost inaugurat pe 15 noiembrie!

23 Nov, 09:50 • Gabriela Andreescu
Dezvoltatorii din Dubai își doresc să impresioneze cu orice chip! De această dată au anunțat inaugurarea șantierului pentru cel mai majestuos zgârie-nori care va avea o „coroană” împodobită cu turle asemănătoare diamantelor.
Un zgârie nori împodobit cu diamante se va ridica în Dubai deasupra norilor! Șantierul a fost inaugurat pe 15 noiembrie!

Un dezvoltator din Emiratele Arabe Unite făcut echipă cu marca de bijuterii de lux şi ceasuri Jacob & Co, pentru a ridica un „monument” al emiratului Dubai

Clădirea, numită Burj Binghatti Jacob & Co Residences, este o colaborare între compania de dezvoltare imobiliară din Emirate Bingghatti și ceasornicarul Jacob & Co. Într-o declarație comună, aceștia afirmă că scopul noii clădiri opulente din Dubai este acela „de a stabili un record ca una dintre cele mai înalte construcții rezidențiale din lume’.

Destinat să devină cel mai înalt turn rezidenţial din lume, Burj Bingghatti Jacob & Co Residences aduce un omagiu creatorului său de ceasuri şi bijuterii.

Construcţia se va ridica deasupra peisajului urban, hiperturnul ultra-luxos formează o siluetă zveltă, acoperită de o coroană elegantă de cristal, care emulează renumitele pietre preţioase fin sculptate ale lui Jacob & Co.

Pe 15 noiembrie, şantierul a fost inaugurat de directorul general al dezvoltatorului Binghatti, Muhammad Binghatti, şi de preşedintele Jacob & Co, Jacob Arabo, marcând startul lucrărilor.

Cu peste 100 de etaje, Burj Binghatti va depăşi Turnul Central Park din New York, în prezent cel mai înalt turn rezidenţial din lume, cu 472 de metri.

„Designul propus cuprinde peste 100 de etaje care sunt realizate din reședințe luxoase cu două și trei dormitoare. Acest hiperturn găzduiește, de asemenea, o echipă de concierge dedicată, care oferă servicii cum ar fi îngrijire, gardă de corp, șofer și bucătar privat,” spune declarația comună a dezvoltatorilor, citată de Daily Mail.

Citește și: Seniorii cu pensii de până la 3.000 de lei vor primi ajutoare suplimentare, pe lângă majorările de pensii! Anunț de ultimă oră de la ministrul Muncii

Clădirea va fi situată în inima celui mai eminent district financiar din Dubai, Business Bay și va fi plină de farmec și în interior, promit dezvoltatorii

Un zgârie nori împodobit cu diamante se va ridica în Dubai deasupra norilor
Un zgârie nori împodobit cu diamante se va ridica în Dubai deasupra norilor

În vârful Burj Binghatti Jacob & Co Residences, între timp, vor fi „cinci dintre cele mai luxoase și exclusiviste penthouse-uri din Dubai.

Jacob Arabo, președinte și director de creație al Jacob & Co, a declarat: „Situată în vârful lumii, aceasta va oferi priveliști nemărginite ale orizontului orașului, inclusiv Downtown și Canalul de apă din Dubai.

„Inspirate din colecțiile noastre înalte de ceasuri, aceste penthouse-uri vor fi formate din trei tipuri, fiecare numit după ceasurile noastre emblematice Jacob & Co Fleurs De Jardin, Astronomia și Billionaire. Designul interior al colecției penthouse va fi direct inspirat de estetica lor unică. După cum sugerează și numele, Penthouse-ul Billionaire este bijuteria hiperturnului din coroană,” a mai adăugat executivul producătorului de ceasuri de lux

La rândul său, Muhammad Binghatti, CEO și arhitect șef al companiei Binghatti, a declarat: „Ambele mărcile noastre sunt născute din dorința pură de a realiza ceea ce depășește granițele. Ceea ce a făcut Bingghatti în domeniul imobiliar, prin crearea unui brand printr-o filozofie de design distinctă și o identitate arhitecturală, este foarte asemănător cu ceea ce a făcut Jacob & Co în lumea bijuteriilor și a ceasului.”

În prezent, nu a fost anunțată nicio dată de deschidere pentru Burj Binghatti Jacob & Co Residences.

Citește și: Spotify exitinde disponibilitatea cărților audio și în afara SUA! Aplicația pune la dispoziție peste 300.000 de titluri

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult