- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

VIDEO care a șocat milioane de oameni. Un câine ajută o femeie să mute mașina blocată la inundații

25 Dec, 18:38 • Bumbeneci Diana
Un video cu un cățeluș a devenit viral pe rețelele de socializare din întreaga lume. Patrupedul apare în imagini încercând să ajute o femeie să își mute mașina blocată de inundații.
VIDEO care a șocat milioane de oameni. Un câine ajută o femeie să mute mașina blocată la inundații

Încă odată, dacă mai era nevoie, animalele ne dau adevărate lecții de viață. Un câine este considerat în prezent un adevărat erou pe rețelele de socializare, după ce a ajutat o femeie să mute o mașină, care se blocase din cauza unor inundații. Utilizatorii platformei TikTok, acolo unde au fost făcute publice imaginile cu patrupedul, au fost șocați când au văzut că animalul este cel care se apropie de mașină și începe să ajute femeia aflată la ananghie.

Lecție de viață. Un câine își ajută stăpâna la inundații

La scurt timp după ce o furtună a lovit orașul Glasgow, o femeie a rămas blocată cu mașina în inundația de pe stradă. O altă persoană a văzut că aceasta avea nevoie de ajutor și a sărit imediat să împingă vehiculul, însă nu a reușit singură, ci cu ajutorul patrupedului său, care a venit în spatele ei și a început să ajute.

Câine ajutând o femeie să scoată mașina de la inundații
Câine ajutând o femeie să scoată mașina de la inundații

În imagini, Lori Gillies este văzută îndreptându-se spre mașină, pentru a o muta din inundație. Pe măsură ce aceasta a început să împingă mașină, a observat că lângă ea a venit câinele său, Puck, care s-a ridicat în două labe, punându-și celelalte două labe pe mașină și împingând cu toată forța.

Citește și: Se schimbă vremea complet de Crăciun. Meteorologii anunță temperaturi complet neașteptate

Mai mult, se pare că efortul depus de echipa „om-patruped” a avut mare succes. Au reușit să mute mașina.

 „Puck și cu mine eram la plimbare când am văzut mașina blocată în apă. Erau două femei înăuntru și am vrut să le dau o mână de ajutor. Nu am mai văzut niciodată astfel de inundații. Puck a venit imediat după mine și mi-am scos telefonul să filmez. Apoi a început să împingă alături mașina”, a povestit Lora pentru Daily Record.

Femeia a spus că patrupedul său este cu adevărat un erou. Câinele a fost răsplătit de stăpână cu o cină copioasă. Videoclipul a strâns milioane de vizualizări, iar utilizatorii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Nu merităm câinii”/ „Ce moment frumos”/ „Este incredibil. Sunt șocat”, sunt doar câteva din comentariile pe care utilizatorii platformei de socializare le-au lăsat la clipul video.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult