- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Black Sea Fund îl numește Partener pe Iulian Portasă

06 Oct, 18:03 • Redactia DailyBusiness
Black Sea Fund, fond de investiții dedicat accelerării întreprinderilor mici și mijlocii din România, cu un capital de peste 43 de milioane de euro, îl numește partener pe Iulian Portasă, 33 de ani, anterior, Senior Deal Advisory KMPG. Iulian va continua să fie responsabil de întregul proces al investițiilor, de la analize detaliate și negocierile preliminare, la conducerea proceselor de due diligence și până la închiderea cu succes a tranzacțiilor.
Black Sea Fund îl numește Partener pe Iulian Portasă


De asemenea, Iulian va continua să sprijine companiile din portofoliu în procesul lor de creștere, prin rolul său de membru în Consiliul de Administrație al echipei de conducere DigiRay și D-Toys, investiții recente ale fondului Black Sea Fund.

Iulian a condus etapele de tranzacționare și negociere cu Theta, DigiRay și D-Toys.

Iulian Portasă are peste 10 ani de experiență în tranzacții M&A în diverse sectoare de activitate, precum tehnologie, energie și gaze naturale, sănătate și industria manufacturieră. Cel mai recent rol al său a fost de Senior Manager în echipa de Deal Advisory din KPMG, unde a fost implicat în mai multe tranzacții si proiecte semnificative din economia locală.

De asemenea, Iulian a înființat și scalat un grup de modelare financiară în cadrul KPMG, precum și a contribuit ca autor pe zona de modelare financiară în cartea „Financial Management: Turning Theory into Practice”, publicată de Oxford.